Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Legenda s-a intors XD
Scris de Zeus Ieri la 21:23
» Cum retusam imaginile
Scris de cristimare Ieri la 14:27
» salut
Scris de Andrei34 Dum 18 Sept - 18:53
» Salut
Scris de Andrei34 Dum 18 Sept - 18:52
Cuvinte-cheie

banner  radio  legenda  avatar  meniu  subforumuri  Statistici  tema  Bara  animate  drop  profil  menu  html  edit  punbb  tutorial  reclama  chenar  subiecte  Mesaje  cautare  navigare  ultimele  phpBB2  Metin2  

Cod Slider


Cod Slider


Cod:
<script type="text/javascript" src="http://tazyk.webs.com/Extrem%20Tutorials%20Files/jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://tazyk.webs.com/Extrem%20Tutorials%20Files/slideshow.js">

/***********************************************
* Slideshow edited for www..forumgratuit.ro
* Slideshow updated by Crazy( www.extrem-tutorials.online-talk.net )
***********************************************/

</script>

<script type="text/javascript">

var mygallery2=new fadeSlideShow({
  wrapperid: "fadeshow2", //ID of blank DIV on page to house Slideshow
  dimensions: [550, 270], //width/height of gallery in pixels. Should reflect dimensions of largest image
  imagearray: [
      ["http://forumulandrei.webs.com/Slider/Image/1.jpg", "http://www.bravenet.com/webhosting/", "", "bravenet "],
      ["http://bt.bloggerpremium.com/wp-content/uploads/2010/05/Greeny1.jpg", "http://extrem-tutorials.online-talk.net/t1665-template-greeny", "", "Template Greeny"],
      //<--no trailing comma after very last image element!
  ],
  displaymode: {type:'manual', pause:2500, cycles:0, wraparound:false},
  persist: false, //remember last viewed slide and recall within same session?
  fadeduration: 500, //transition duration (milliseconds)
  descreveal: "always",
  togglerid: "fadeshow2toggler"
})



</script><div class="slideshow-box"><div id="fadeshow2"></div></div><div id="fadeshow2toggler" style="width:350px; text-align:center; margin-top:10px"><div class="slideshow-button-1"><a href="#" class="prev"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/15/69/94/13/arrowl10.png" style="border-width:0" /></a></div>  <div class="slideshow-status"><span class="status" style=" font-weight:bold"></span></div> <div class="slideshow-button-2"><a href="#" class="next"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/15/69/94/13/arrowr10.png" style="border-width:0" /></a></div>
</div><div id="fadeshow2"></div>



<style>

.slideshow-box {
            position:absolute;
            top:320px;
            margin-left:190px;
border:4px solid #666666;
        -moz-border-radius: 6px;
        -webkit-border-radius: 6px;
        border-radius: 6px;
-moz-box-shadow: 0 0 12px #888;
-webkit-box-shadow: 0 0 12px#888;
box-shadow: 0 0 12px #888;
}

.slideshow-button-1 {
            position:absolute;
            top:435px;
            margin-left:145px;
}

.slideshow-button-2 {
            position:absolute;
            top:435px;
            margin-left:745px;
}

.slideshow-status {
            position:absolute;
            top:520px;
            margin-left:560px;
}
</style>

Adaugati codul intr-o pagina HTML

Comentariile utilizatorilor
Membru ET
la data de Mar 1 Feb - 22:56
ghebaru Membru ET
Conectat
si pentru forum ...
Vizitator
la data de Mier 2 Feb - 10:54
Vizitato Vizitator
Conectat
Deci sa te fac sa intelegi..acest cod l-am perfectionat numai si numai pentru pagini HTML!!!
Membru ET
la data de Mier 2 Feb - 20:33
ghebaru Membru ET
Conectat
stiu dar eu il vroiam sa-l pun pe forum :D
Membru ET
la data de Sam 12 Feb - 16:37
Shean Membru ET
Conectat
Eu fiind singurul thnician al forumului si fiind preocupat si cu serviciul nu prea pot reface tot timpul codurile postate, dar o sa-l fac pe acesta si pentru forumuri
Membru ET
la data de Mar 15 Feb - 19:28
ghebaru Membru ET
Conectat
Ok astept
Membru ET
la data de Lun 11 Apr - 18:31
adyx Membru ET
Conectat
a trecut ceva timp...tot asteptam sa rezolvi problema....as vrea si eu sa-l pun la mesaj pe pagina de start...dar imi deregleaza tema:(
Vizitator
la data de Lun 11 Apr - 18:45
Vizitato Vizitator
Conectat
Am editat codul:)
Membru ET
la data de Lun 11 Apr - 19:51
adyx Membru ET
Conectat
nu prea stiu ce sa zic......tot il pozitioneaza aiurea pe forum:D

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Administrator
la data de Lun 11 Apr - 22:04
Zeus Administrator
Conectat
Incearca sa modifici la aceasta clasa:

Cod:

.slideshow-box {
            position:absolute;
            top:320px;
            margin-left:190px;
border:4px solid #666666;
        -moz-border-radius: 6px;
        -webkit-border-radius: 6px;
        border-radius: 6px;
-moz-box-shadow: 0 0 12px #888;
-webkit-box-shadow: 0 0 12px#888;
box-shadow: 0 0 12px #888;
}

Acel top: 320px; sau margin-left:190px;
Membru ET
la data de Dum 8 Mai - 21:38
Sweet Membru ET
Conectat
ghebaru x1 mustrare !
Motiv: Te rog sa comentezi in minim 3 cuvinte !
Membru dedicat
la data de Dum 8 Mai - 22:15
Keir Membru dedicat
Conectat
Interesant codul ! Bravo !
Membru ET
la data de Mar 10 Mai - 19:51
FOCA Membru ET
Conectat
Stiu slider-ul, destul de interesant
Membru ET
la data de Joi 26 Mai - 23:28
George130 Membru ET
Conectat
Interesant poate îl voi pune şi eu pe forum.
Vizitator
la data de Vin 2 Dec - 15:45
Vizitato Vizitator
Conectat
Destul de frumos..bravo pentru munca depusa
Membru ET
la data de Sam 10 Mar - 21:10
kanne Membru ET
Conectat
cum fac sa il pun intr-un widget?
Membru dedicat
la data de Sam 10 Mar - 22:31
Razvan11 Membru dedicat
Conectat
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:cum fac sa il pun intr-un widget?



dai copy paste intr-un widget ...