Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Serie Tutoriale CSS
Scris de Hachiy Dum 15 Ian - 16:59
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de vi01239984564 Mar 10 Ian - 11:50
» Summer v1.1 theme
Scris de vi01239984564 Mar 10 Ian - 9:57
» Va place acest forum? [Subiect Unic]
Scris de Andrei34 Vin 6 Ian - 0:21
Cuvinte-cheie

Metin2  menu  Mesaje  meniu  drop  avatar  legenda  cautare  html  tutorial  Statistici  reclama  Bara  tema  subiecte  banner  radio  subforumuri  ultimele  animate  phpBB2  punbb  profil  edit  navigare  chenar  

Deschiderea unui fisier psd


Deschiderea unui fisier psd


Un fişier PSD este straturi de a modifica cu uşurinţă fişierul imagine. Acesta conţine toate sursele de imagine pentru şablonul dvs. de web design. Pentru a gestiona fişiere de acest tip aveţi nevoie de software-ul Adobe Photoshop instalat pe computer. Puteţi face orice fel de personalizare folosind Adobe Photoshop, deoarece acest instrument puternic vă permite să modificaţi textul, culorile imagine, sau adăuga propriile fotografii la şablonul dvs. de web design şi de a salva datele imaginii optimizate pentru web.

Primul pas pentru gestionarea PSD fişierul dvs. este de a se deschide cu Adobe Photoshop. Este destul de uşor. Pentru a deschide fişierul PSD trebuie să selectaţi "File / Open" din partea de sus a meniului şi navigaţi la locaţia fişierului PSD. Un mod mai simplu de a deschide fişierul este de drag-and-drop-l de la browser-ul fişierul dvs. la Adobe Photoshop fereastră. De asemenea, dacă fişierele PSD de pe computer sunt asociate cu software-ul Photoshop, puteţi face dublu clic pe ea doar în browser fişierul dvs., iar acesta va fi deschis şi gata de utilizare.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

NOTA: Daca in pc-ul dvs. nu se afla fonturile care le are fisierul psd acestea vor fi inlocuite cu altele.


Tutorial creat de $tefaN-Nu este permisa reproducerea fara acordul nostru.

Comentariile utilizatorilor
Membru ET
la data de Sam 28 Mai - 15:12
Venom Membru ET
Conectat
Chiar bine explicat. Eu mai simplu dau click pe fisierul .psd
Membru ET
la data de Sam 28 Mai - 16:35
George130 Membru ET
Conectat
Nu e foarte complicat :fericit:
Vizitator
la data de Sam 28 Mai - 16:41
Vizitato Vizitator
Conectat
Pff.. Tutorial de clasa I Parerea mea este ca daca stii a scrie un mesaj pe forum inseamna ca stii si a deschide un fisier psd. Deci, aproape toti cei care citesc acest mesaj stiu a deschide un fisier psd.
Membru dedicat
la data de Vin 22 Iul - 13:01
Paul Membru dedicat
Conectat
da dar poate sunt si incepatori care au PS-ul de vreo 3 zile..
eu cand am inceput nu stiam ce e aia brush si layer, deci..
Membru ET
la data de Dum 10 Feb - 14:21
Valentin_CN Membru ET
Conectat
PSD in sine semnifica PhotoShop Document. Deci fiind un document ce este unul original photoshop-ului acesta contine toate straturile (layers) din care este facut, toate efectele acestora si caracteristicile lor.
In principal fisierul psd se deschide in Photoshop, insa acesta poate fi deschis si in alte aplicatii Adobe, la fel cum si documentele AI (Adobe Ilustrator) sau alte formate de salvare se pot deschide in photoshop. Totusi uneori deschiderea lor in photoshop poate da eroare sau preintampinare ca documentul respectiv nu importa in photoshop toate schimbarile facute cu acesta in alta programa Adobe.
Ce tine de deschiderea psd-fileului, acesta poate fi deschis prin:
1-dublu click pe acesta,
2-Meniul File - Open, si
3 - muta cu ajutorul cursorului documentul psd din mapa in care se afla in fereastra deschisa a programei photoshop, ca si cum ai copia o imagine dintro mapa in alta.
Apropo daca doresti sa inveti photoshopul si sa gasesti diferite explicatii si exemple, intra in site-ul lectii-photoshop.com, este bun!
Membru activ
la data de Sam 16 Feb - 0:44
Zeke Membru activ
Conectat
Cea mai usoara modalitate de a deschide un fisier psd este dublu click pe fisierul dorit,acesta va deschide automat photoshop-ul.