Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Pronon Blue Template
Scris de Lucifer Mier 3 Ian - 14:33
» 10 King
Scris de Lucifer Mier 3 Ian - 13:53
» Serie Tutoriale CSS
Scris de Petronel™ Mar 2 Ian - 18:31
» Prezentare CHR
Scris de Petronel™ Mar 2 Ian - 18:14
Cuvinte-cheie

edit  

Regulamentul sectiunii "creatii grafice"

avatar
Administrator
Mesaje : 1065
Localizare : Romania
Sex : masculin
Fondator
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
ImportantRegulamentul sectiunii "creatii grafice" la data de Lun 14 Mar - 15:21

Aceasta sectiune este destinata creatiilor in photoshop. Orice membru isi poate expune in aceasta sectiune creatiile diverse programe de lucru after effects, photoshop, firework, illustrator s.a.m.d.

a. In aceasta sectiune puteti crea un singur topic de creatii, daca deschideti mai multe topicuri, acesta vor fi unite de catre un membru al staff-ului.

b. Creatiile pe care le postati trebuie sa fie cat se poate de originale si facute in progame de gen Photoshop, Gimp, Firework.Nu acceptam creatii editate in Photoscape sau orce alt progam de editat imagini.

c. Creatiile care se dovedesc a fii plagiate, va rezulta in final inchiderea topicului de creatii si trimiterea acestuia in cosul de gunoi.

d. Toate mesajele care pot starni certuri, care au o parere negativa in legatura cu creatiile vor fi trimise in cosul de gunoi. Daca se ajunge la un limbaj licentios, toti utilizatorii care s-au implicat in cearta vor primi +1 avertisment iar portofoliul va fi trimis la cosul de gunoi.

e. Daca in topicul de creatii nu sa mai postat in el timp de 6 luni, acesta va fi trimis in arhiva acestei sectiunii. Lasand la aprecierea dvs. daca cereti redeschiderea acestuia sau realizarea unui nou topic de creatii.
Reguli scrise de Rylled
Ultima actualizare 02.01.2014

Copyright Extrem-Tutorials -  Nici o parte a acestui regulament nu poate fi reprodusa fara acordul postatorului.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum