Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA

1 Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Dum Feb 05, 2012 4:09 pm

Administrator
Administrator
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com

Nu este un FAKE.

2 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Dum Feb 05, 2012 4:44 pm

Vizitato
Vizitator

Desi calitatea sunetului nu este perfecta, am ascultat cu mare atentie mesajul. Inca odata - JOS ACTA!

3 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Dum Feb 05, 2012 6:08 pm

Asistent
Asistent
Vezi profilul utilizatorului

L-am ascultat si eu acum, eu i-am zis astazi lui Stefan ca imi adun cativa colegi si iesim in strada sa strigam.
Dar asta se va putea intampla daca imi ttrece raceala.
Inca odata:
JOS ACTA!

4 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Dum Feb 05, 2012 8:31 pm

Membru activ

Doamne ajuta.

5 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Dum Feb 05, 2012 9:25 pm

Membru ET

Bine ar fi daca cel de la Anonymus ar reusi sa faca ceva in potriva acestor "comunisti", care incearca sa ne fure libertatea de a naviga pe internet!
Daca legea ACTA va fi aplicata , pun pariu ca pe putin 50% dintre cei care au net vor renunta la net, adica ce rost are sa stai in fata pc-ului si sa vorbesti doar pe nes, nu tu facebook , nu tu yootube , trilulilu si alte si-uri de le fregventam uni dintre noi.
Bafta celor de la Anonymus , e bine ca ei ne sustin!
Amin, sunt un tip credincios....

6 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Lun Feb 06, 2012 2:46 pm

Vizitato
Vizitator

Emanuel, va rugam sa nu mai scrieti astfel de cuvinte.
Presupun ca ati dorit sa scrieti "fure" si nu altceva, avand in vedere ca aveti multe greseli in mesajul de mai sus. Am corectat, insa data viitoare puteti ajunge la un warn.
Multumesc pentru intelegere!

7 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Mar Feb 07, 2012 1:39 pm

Membru Nou

Doamne ajuta sa ne scape de ACTA ! Dar daca fac la fel cum au facut-o si cu FaceBook-ul ....

8 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Mar Feb 07, 2012 3:27 pm

Membru ET
Vezi profilul utilizatorului http://www.worldofgaming.ace.st

Sa speram ca ACTA nu va intra in vigoare si sa speram ca anonymous ne va ajuta.

Jos acta !

9 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Joi Feb 09, 2012 11:44 am

Membru ET

Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de ACTA!!Jos Acta

10 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Joi Feb 09, 2012 4:29 pm

Membru ET

STOP ACTA !

11 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Vin Feb 17, 2012 4:57 pm

Editor Sef
Editor Sef
Vezi profilul utilizatorului http://fasthelp.forumz.ro/

Jos cu ACTA!

12 Re: Anonymous,ne promit ca ne vor scapa de ACTA la data de Sam Feb 18, 2012 6:17 pm

Membru ET

Acta este un lucru rau facut mai mult pentru profitul unora de sus!(nu vorbesc de Dumnezeu) lol

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum