Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Legenda s-a intors XD
Scris de Zeus Ieri la 21:23
» Cum retusam imaginile
Scris de cristimare Ieri la 14:27
» salut
Scris de Andrei34 Dum 18 Sept - 18:53
» Salut
Scris de Andrei34 Dum 18 Sept - 18:52
Cuvinte-cheie

navigare  avatar  subforumuri  menu  animate  Statistici  meniu  profil  cautare  Mesaje  legenda  subiecte  ultimele  punbb  edit  Bara  chenar  Metin2  tutorial  radio  drop  reclama  phpBB2  tema  html  banner  

Cum puteti sterge un cont de pe Windows XP


Salutare tuturor,

In acest tutorial am sa va arat cum puteti sterge un cont de pe Windows XP. Daca de exemplu aveti multe conturi care va incomodeaza, le puteti sterge foarte simplu.

Pentru a sterge un cont de utilizator dati click dreapta pe My Computer»Manage»Local Users and Groups»User» Apasati pe tasta DELETE in dreptul contului pentru stergere.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Oblogatoriu ar fi sa nu stergeti contul intitlulat "Administrator", acesta este ownerul PC-ului si poate executa multe actiuni care nu pot fi executate de pe alte conturi. In principiu ar trebui sa aveti minim 2 conturi, in cazul in care mama, tata, prietenul,vecinu va paroleaza PC-ul, sa il puteti debloca cu usurinta.
Eu unul va recomand sa nu utilizati contul "Administrator" decat in cazuri speciale, deoarece se pot sterge orice din fisierul WINDOWS.

Comentariile utilizatorilor
Vizitator
la data de Mar 14 Feb - 21:53
Vizitato Vizitator
Conectat
Interesant tutorial. Felicitari Stefan!
Membru nou
la data de Joi 5 Sept - 15:21
georgianamatei2007 Membru nou
Conectat
Buna ziua! Am nevoie de ajutor.
Astazi nu stiu cum am reusit dar am mai facut un cont pe pc cu numele Administrator, acum incerc sa sterg cel de al 2 lea cont cu numele Administrator, am urmat pasii dumneavoastra dar imi da urmatoarea eroare:
"the following error occurred while attemting to delete the user Administrator: Cannot perform this operation on built-in accounts"
Mentionez ca am instalat Windows XP, si in control panel la usser account imi apare acum un singur cont cel vechi, dar la my computer-manage-users imi arata si cel de al 2 lea cont Administrator.
Din cate inteleg cel de-al 2 lea cont a devenit prioritar, ce sa fac sa nu mai fie prioritar si sa il sterg.
Multumesc frumos de ajutor!
Administrator
la data de Sam 7 Sept - 0:40
Zeus Administrator
Conectat
Contul de administrator nu poate fi sters, dar poate fi ascuns in asa fel incat atunci cand porniti calculatorul sa intre automat in windows, fara sa mai ceara sa selectati pe ce cont doriti sa intrati.
Daca contul este ascuns, nu vad cum v-ar incurca de acum in colo.

Pentru a face automat logon in windows urmati acest tutorial: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]