Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» saludo
Scris de Cristiancristi5711 Mar 3 Mai - 19:43
» Selectare teme index nou
Scris de RedGames Mar 3 Mai - 16:15
» [ro] Uniform IPB
Scris de Deathcliff Vin 29 Apr - 16:42
» Tutorial zi-noapte
Scris de Deathcliff Vin 29 Apr - 16:40
» Personalizare header+meniu phpbb3
Scris de Marius. Joi 28 Apr - 14:08
» Categori si forum
Scris de Michy97 Lun 25 Apr - 0:42
» Informatii Primul Post [IPB Animate]
Scris de Valin Dum 24 Apr - 20:59
» Tabel Anunt Global
Scris de Michy97 Dum 24 Apr - 14:59
» script pentru legenda
Scris de etcc Joi 21 Apr - 17:55
» Auto aliniere subforumuri [v1] [Update]
Scris de Valin Joi 21 Apr - 4:25
Cuvinte-cheie

animate  html  navigare  drop  reclama  Mesaje  meniu  subiecte  cautare  chenar  menu  legenda  Metin2  profil  punbb  tema  phpBB2  radio  pentru  Bara  avatar  Statistici  banner  tutorial  ultimele  subforumuri  

Top 10 Jocuri PC 2012


Scris de Mihai. in data de 19.02 .2012
1) Max Payne 3: Dezvoltat de Rockstar Games pentru PC, PS3 si Xbox 360, jocul va ajunge pe rafturile magazinelor in martie si va avea in prim plan un Max Payne mai batran cu 8 ani, care se lupta cu mafia din San Paulo, Brazilia.

2) Diablo 3: Asteptat de peste 3 ani, jocul celor de la Blizzard va avea loc in lumea intunecata a Sanctuarului, unde noii eroi se ridica impotriva armatelor Burning Hells.

3) Sniper: Ghost Warrior 2: Dupa ce primul titlu a fost o adevarata surpriza a anului 2010, trecerea la motorul grafic CryEngine 3 nu face decat sa sporeasca asteptarile pentru noul joc Sniper.
4) BioShock Infinite: Actiunea va avea loc la inceputul anilor 1900, unde orasul suspendat Columbia va lua locul scufundatului Rapture. Jocul este dezvoltat de Irrational Games si este asteptat la mijlocul anului 5) Mass Effect 3: Ultima parte a trilogiei va fi lansata in martie, Commander Shepard fiind responsabil, in functie de deciziile luate, de inchiderea ultimului capitol din acest story-arc. 6) Test Drive: Ferrari Racing Legends:este un nou joc anuntat de Atari si Slightly Mad Studios, jocul urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Jocul se va axa pe istoria de 70 de ani a celui mai important producator italian de masini sport, dezvoltatorii anuntand ca in joc vor fi prezente peste 50 de modele Ferrari.
7) Euro Truck Simulator 2: Euro Truck Simulator 2 este un joc pentru PC, dezvoltat de SCS Software, care va fi lansat in 2012 pentru PC. Data de lansare listata de Excalibur Publishing este 16 martie 2012, asa ca fanii genului mai au doar cateva saptamani de asteptat.
8) Counter-Strike: Global Offensive: Counter-Strike a fost unul dintre cele mai populare jocuri în sălile de internet din România şi are o bază uriaşă de fani care aşteaptă cu sufletul la gură Counter-Strike: Global Offensive, mai ales ca acesta va include şi numeroase hărţi din jocul clasic. Totuşi, vor exista şi multe noutăţi atât în privinţa hărţilor, cât şi a personajelor şi modurilor de joc.
9) Grand Theft Auto V: Rockstar nu a oferit prea multe detalii detalii despre viitorul GTA V care va apărea în 2012, cu excepţia trailerului de mai jos. Ştim însă că acţiunea se va petrece în oraşul fictiv Los Santos din la fel de fictivul stat San Andreas, care a mai fost prezent şi în jocul GTA: San Andreas. În plus, producătorul nu a anunţat nici măcar platformele pe care va fi disponibil noul joc.
10) Syndicate: În Syndicate, Miles Kilo joacă rolul unui agent al uneia dintre numeroasele corporaţii care a ajuns să controleze lumea în locul guvernelor. Fiecare corporaţie trebuie să lupte pentru “o cotă de piaţă” cât mai bună, iar rolul tău este să elimini inamicii care stau în calea prosperităţii corporaţiei pentru care lucrezi.

Comentariile utilizatorilor
Membru activ
la data de Lun 20 Feb - 14:00
Mr.Crazy Membru activ
Conectat
Wow...toate suna foarte intrigant...ma gandesc oare pe care le voi juca?
Membru activ
la data de Lun 20 Feb - 14:31
BogdaneL Membru activ
Conectat
Sniper: Ghost Warrior este un joc foarte frumos cu o grafica destul de buna puteti juca cu incredere .
Membru ET
la data de Lun 20 Feb - 22:15
hihi ^^ Membru ET
Conectat
top 3 ar arata altfel:

1) Diablo 3
2) CS: Go
3) GTA 5

am jucat versiunile anterioare de la toate si asta ar merita primele 3 jocuri.
Membru ET
la data de Mar 21 Feb - 22:12
Ionut Ilie Membru ET
Conectat
Mie imi plac foarte mult caracterele de la Diablo 3!Acest joc are un mare avantav pentru ca este pe aventura si pentru ca se poate juca in LAN fara sa mai descarci altceva in plus!
Membru premium
la data de Sam 21 Apr - 21:47
Hissae2 Membru premium
Conectat
Mie Diablo 3,imi place.
Membru dedicat
la data de Sam 21 Apr - 21:57
RazvaN Membru dedicat
Conectat
Imi place GhostWarrior fiindca are grafica faina si este un joc frumos.
Membru nou
la data de Vin 18 Mai - 16:04
chestiiutile Membru nou
Conectat
Langa astea as adauga si fifa 2013, abia astept sa apara