Eroare generala

Nu s-a putut realiza conexiunea cu serverul!
Exista posibilitatea ca aceasta eroare sa fie una temporara, recomandam stergerea cookie-urilor. Daca problema persista in continuare, contactati fondatorul forumului la adresa suport@extrem-tutorials.com
In acest moment va aflati in modul de vizualizare pe tot ecranul. Comutare in format wide


Top 10 Jocuri PC 2012Scris de Mihai. in data de 20.02 .2012
1) Max Payne 3: Dezvoltat de Rockstar Games pentru PC, PS3 si Xbox 360, jocul va ajunge pe rafturile magazinelor in martie si va avea in prim plan un Max Payne mai batran cu 8 ani, care se lupta cu mafia din San Paulo, Brazilia.

2) Diablo 3: Asteptat de peste 3 ani, jocul celor de la Blizzard va avea loc in lumea intunecata a Sanctuarului, unde noii eroi se ridica impotriva armatelor Burning Hells.

3) Sniper: Ghost Warrior 2: Dupa ce primul titlu a fost o adevarata surpriza a anului 2010, trecerea la motorul grafic CryEngine 3 nu face decat sa sporeasca asteptarile pentru noul joc Sniper.
4) BioShock Infinite: Actiunea va avea loc la inceputul anilor 1900, unde orasul suspendat Columbia va lua locul scufundatului Rapture. Jocul este dezvoltat de Irrational Games si este asteptat la mijlocul anului 5) Mass Effect 3: Ultima parte a trilogiei va fi lansata in martie, Commander Shepard fiind responsabil, in functie de deciziile luate, de inchiderea ultimului capitol din acest story-arc. 6) Test Drive: Ferrari Racing Legends:este un nou joc anuntat de Atari si Slightly Mad Studios, jocul urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Jocul se va axa pe istoria de 70 de ani a celui mai important producator italian de masini sport, dezvoltatorii anuntand ca in joc vor fi prezente peste 50 de modele Ferrari.
7) Euro Truck Simulator 2: Euro Truck Simulator 2 este un joc pentru PC, dezvoltat de SCS Software, care va fi lansat in 2012 pentru PC. Data de lansare listata de Excalibur Publishing este 16 martie 2012, asa ca fanii genului mai au doar cateva saptamani de asteptat.
8) Counter-Strike: Global Offensive: Counter-Strike a fost unul dintre cele mai populare jocuri în sălile de internet din România şi are o bază uriaşă de fani care aşteaptă cu sufletul la gură Counter-Strike: Global Offensive, mai ales ca acesta va include şi numeroase hărţi din jocul clasic. Totuşi, vor exista şi multe noutăţi atât în privinţa hărţilor, cât şi a personajelor şi modurilor de joc.
9) Grand Theft Auto V: Rockstar nu a oferit prea multe detalii detalii despre viitorul GTA V care va apărea în 2012, cu excepţia trailerului de mai jos. Ştim însă că acţiunea se va petrece în oraşul fictiv Los Santos din la fel de fictivul stat San Andreas, care a mai fost prezent şi în jocul GTA: San Andreas. În plus, producătorul nu a anunţat nici măcar platformele pe care va fi disponibil noul joc.
10) Syndicate: În Syndicate, Miles Kilo joacă rolul unui agent al uneia dintre numeroasele corporaţii care a ajuns să controleze lumea în locul guvernelor. Fiecare corporaţie trebuie să lupte pentru “o cotă de piaţă” cât mai bună, iar rolul tău este să elimini inamicii care stau în calea prosperităţii corporaţiei pentru care lucrezi.

Comentarii forum

Membru activ
Re: Top 10 Jocuri PC 2012 la data de Lun 20 Feb - 23:00 Scris de Mr.Crazy
Wow...toate suna foarte intrigant...ma gandesc oare pe care le voi juca?
Membru activ
Re: Top 10 Jocuri PC 2012 la data de Lun 20 Feb - 23:31 Scris de BogdaneL
Sniper: Ghost Warrior este un joc foarte frumos cu o grafica destul de buna puteti juca cu incredere .
Membru ET
Re: Top 10 Jocuri PC 2012 la data de Mar 21 Feb - 7:15 Scris de hihi ^^
top 3 ar arata altfel:

1) Diablo 3
2) CS: Go
3) GTA 5

am jucat versiunile anterioare de la toate si asta ar merita primele 3 jocuri.
Membru ET
Re: Top 10 Jocuri PC 2012 la data de Mier 22 Feb - 7:12 Scris de Ionut Ilie
Mie imi plac foarte mult caracterele de la Diablo 3!Acest joc are un mare avantav pentru ca este pe aventura si pentru ca se poate juca in LAN fara sa mai descarci altceva in plus!
Membru premium
Re: Top 10 Jocuri PC 2012 la data de Dum 22 Apr - 5:47 Scris de Hissae2
Mie Diablo 3,imi place.
Membru activ
Re: Top 10 Jocuri PC 2012 la data de Dum 22 Apr - 5:57 Scris de RazvaN
Imi place GhostWarrior fiindca are grafica faina si este un joc frumos.
Membru nou
Re: Top 10 Jocuri PC 2012 la data de Sam 19 Mai - 0:04 Scris de chestiiutile
Langa astea as adauga si fifa 2013, abia astept sa apara

Nu sunteti autentificat! Autentificati-va pentru a putea comenta acest articol.

Comentarii facebook