Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Legenda s-a intors XD
Scris de EDGE Sam 24 Sept - 20:42
» salut
Scris de Andrei34 Dum 18 Sept - 18:53
» Salut
Scris de Andrei34 Dum 18 Sept - 18:52
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de cristii571 Lun 12 Sept - 14:34
Cuvinte-cheie

Bara  banner  reclama  subiecte  navigare  edit  ultimele  meniu  html  cautare  tutorial  punbb  phpBB2  chenar  Metin2  Statistici  avatar  radio  tema  animate  menu  subforumuri  drop  Mesaje  profil  legenda  

Doneaza sange pentru un iPhone5

Vizitato
Vizitator
Doneaza sange pentru un iPhone5 la data de Joi 20 Sept - 15:31


Lansarea noului iPhone 5 a trezit reacţii care mai de care mai “profunde” printre fanii Apple, mulţi declarând pe diferite forumuri, mai în glumă mai în serios, că vor face orice să pună mâna pe mult râvnitul gadget, pornind în special de la donarea de sânge.
Lăsând la o parte absurdul situaţiei şi problemele de ordin tehnic (în România donatorii nu primesc bani ci bonuri de masă ), ne-am gândit să facem un calcul şi să vedem cam de câte vizite la centru de transfuzii ar avea nevoie fanul Apple înrâit din ţară pentru a se lăuda în faţa prietenilor cu un iPhone 5.
Bazându-ne pe preţurile anunţate pentru ţări precum Franţa sau Germania ne putem aştepta ca un iPhone 5 să coste undeva în jurul cifrei de 679 euro pentru varianta de 16GB. Asta înseamnă circa 3055 RON.
Potrivit legii, în România un donator de sânge primeşte după fiecare recoltare un număr de 7 bonuri de masă (în valoare de 9 lei, adică circa 63 de lei). Făcând împărţirea ajungem la concluzia ca vei avea nevoie de circa 49 de vizite la centrul de transfuzii. Din păcate însă planul nu este unul prea bun deoarece între două recoltări trebuie să treacă minim 60 zile aşa că vei avea nevoie de circa 8 ani pentru a face cele 49 de vizite – timp în care ai putea totuşi strânge bani pentru noul iPhone 13.
Sursa: Connect.ro
Membru dedicat
Mesaje : 827
Localizare : in spatele tau
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://frannnta-design.online-talk.net/forum
Re: Doneaza sange pentru un iPhone5 la data de Joi 20 Sept - 22:06

sincer nu prea ma omor dupa sammsung si iphone mai deloc
nici macar nu am citit ce este mai sus.....cel mai mult apreciez munca celor care au creat noul sistem de navigare si cam atat


Sabin ;x este online 24/24 cateodata si noaptea

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum