Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Ipb Counter-strike Special FG
Scris de DenisPasca Ieri la 22:52
» Special Theme Extrem Tutorials
Scris de cosminelu21 Vin 2 Dec - 23:48
» Script ninsoare
Scris de JeKa123 Vin 2 Dec - 20:20
» Cerere script
Scris de SSYT Joi 1 Dec - 23:22
» Hello
Scris de admin Mier 30 Noi - 16:10
Cuvinte-cheie

profil  Metin2  navigare  menu  Bara  avatar  radio  animate  tema  edit  Statistici  phpBB2  chenar  html  cautare  subiecte  punbb  subforumuri  Mesaje  legenda  drop  banner  ultimele  tutorial  reclama  meniu  

Apple: este normal ca telefoanele iPhone 5 să se zgârie

Vizitato
Vizitator
Apple: este normal ca telefoanele iPhone 5 să se zgârie la data de Mier 26 Sept - 16:36

După toată agitaţia utilizatorilor nemulţumiţi că telefoanele iPhone 5 abia achiziţionate se zgârie prea uşor, iar uneori sunt scoase din cutii având filmul din plastic protector aplicat peste carcasa deja zgâriata, iată că un reprezentant Apple dă un răspuns oficial - nu cel la care ne-am fi aşteptat.

Reacţia lui Phill Schiller, vicepreşedinte al diviziei de marketing din cadrul companiei Apple

Reacţia lui Phill Schiller, vicepreşedinte al diviziei de marketing din cadrul companiei Apple, este una de negare şi ignorare a gravităţii problemei: “Orice produs din aluminiu se poate zgâria sau căpăta urme de lovituri în timpul utilizării, expunând culoarea argintie naturală de dedesubt. Aşa ceva este normal”.

Altfel spus, responsabilii Apple erau perfect conştienţi de faptul că iPhone 5 se zgârie uşor, dar cu toate acestea au ales să ignore problema, continuând neabătuţi producţia în masă astfel încât să nu rateze volumele de vânzări uriaşe prognozate de analişti şi ţintele de profit fixate pentru companie. Întorcând puţin privirea către partea de software reprezentată de sistemul iOS 6 şi colecţia de bug-uri descoperite în aplicaţiile livrate cu acesta, nu putem să nu dezaprobăm goana după profit în care s-au îmbarcat cei aflaţi la conducerea Apple, făcută pe cheltuiala utilizatorilor care s-au ales cu un produs imperfect şi cu software neterminat.

zoom iniPhone 5 are probleme cu calitatea finisajelor aplicate peste suprafeţele metalice

Întrebat despre planurile pentru remedierea problemelor cauzate de zgârieturi, Phill Schiller a ales să ignore pur şi simplu întrebarea, dând de înţeles că Apple nu va rechema telefoanele iPhone 5 afectate şi nici nu va remedia prea curând problemele semnalate. Între timp, forumul Apple este inundat cu plângeri venite din partea utilizatorilor îngrijoraţi că noul iPhone 5 se zgârie mult prea uşor.

De parte cealaltă a baricadei, producătorii de huse de protecţie pentru iPhone 5 îşi freacă mâinile de bucurie, anticipând vânzări peste media anilor trecuţi, impulsionate de îngrijorarea utilizatorilor faţă de investiţia făcută într-un produs scump, dar totuşi prea fragil pentru a fi ţinut în mână fără a da jos mai întâi bijuteriile metalice, sau lăsat neprotejat pe masa din restaurant.


Vizitato
Vizitator
Re: Apple: este normal ca telefoanele iPhone 5 să se zgârie la data de Mier 26 Sept - 16:44

O fi normal, dar nu e normal sa dai 30 de milioane pe un telefon de 700 lei. Nu merita atatia bani, avand destule alternative mult mai ieftine si performante.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum