Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Prezentare Cristian
Scris de cristiankiss Mar 20 Iun - 8:12
» Prezentare Petronel YT
Scris de Cătălin. Vin 16 Iun - 1:45
» [punbb] eteral-game v2
Scris de Petronel™ Joi 8 Iun - 18:20
» Tema InvizionVirus
Scris de Petronel™ Joi 8 Iun - 18:19
» [punbb] xretrogradatii theme 2016
Scris de Petronel™ Joi 8 Iun - 18:17
Cuvinte-cheie

navigare  Mesaje  cautare  legenda  radio  tutorial  Statistici  subiecte  html  phpBB2  reclama  animate  subforumuri  drop  banner  avatar  profil  punbb  menu  Bara  tema  chenar  meniu  Metin2  edit  ultimele  

Update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tableta Allview Alldro Speed S


Allview anunta posibilitatea actualizarii sistemului de operare al tabletelor AllDro Speed S, la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Procedura de actualizare este disponibila pe site-ul allview.ro.

“Dupa ce am venit cu update-uri la Android 4.0.4 pentru tabletele Alldro Speed, Alldro Speed i si Alldro 2 Speed HD, urmatorul model pentru care facem actualizarea este Alldro Speed S. Pentru a asigura o experienta cat mai placuta, le oferim posesorilor de tablete Alldro Speed S posibilitatea de a beneficia de avantajele aduse de versiunea 4.0.4 Ice Cream Sandwich”, a precizat Laurentiu Titei, PR Specialist Allview.

Actualizarea la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich le ofera utilizatorilor de tablete Alldro Speed S o stabilitate sporita, dar si o interfata mai interactiva si mai usor de utilizat. In privinta performantelor camerei, noua versiune a sistemului de operare contribuie la imbunatatirea acestora si aduce o aplicatie mai prietenoasa, cu un timp de raspuns imbunatatit. In plus, versiunea 4.0.4 de la Android simplifica semnificativ modalitatea de atasare a imaginilor sau a altor fisiere la e-mail-uri.

Printre imbunatatirile de care pot beneficia posesorii tabletelor Alldro Speed S se numara, de asemenea, rotirea mai rapida si mai fluenta a ecranului.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol