Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» [Animate] Recent Topic IPB
Scris de DenisPasca Ieri la 22:44
» Ipb Counter-strike Special FG
Scris de DenisPasca Sam 3 Dec - 22:52
» Special Theme Extrem Tutorials
Scris de cosminelu21 Vin 2 Dec - 23:48
» Script ninsoare
Scris de JeKa123 Vin 2 Dec - 20:20
Cuvinte-cheie

banner  drop  Mesaje  cautare  Metin2  ultimele  profil  tutorial  punbb  meniu  Statistici  tema  subiecte  animate  html  legenda  subforumuri  edit  Bara  menu  chenar  reclama  radio  phpBB2  navigare  avatar  

JOIN SOMETHING NEW

Membru nou
Mesaje : 1
Localizare : Giurgiu
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului
JOIN SOMETHING NEW la data de Sam 27 Apr - 17:05

Acum aveți o șansă de a fi la începutul unui serviciu tehnologic nou, care va mișca literalmente lumea.

Acesta va schimba modul în care oamenii se mută dintr-un punct în altul datorită tehnologiei mobile și va genera milioane de tranzacții de care puteți profita.

Acesta este un concept de "comunitate de afaceri". Avem o idee și un produs și cei care ajută la răspândirea lui in jurul lumii vor profita de acesta.

Până acum am păstrat această abordare inovatoare un secret, pentru că nimeni nu a folosit niciodată puterea comunității de afaceri pentru a distribui aplicații mobile![center] Construim o platforma globala, care va permite sa obtineti venituri pe baza unui serviciu public foarte consumat. Folosim tehnologie de ultima ora pentru a atinge acest obiectiv cu eficienta maxima. Am ales pentru acest proiect o abordare sociala, ca sa distribuim serviciile noastre si altora cu mai multa usurinta. Aceia dintre voi care ne vor ajuta sa dam vorba mai departe vor contribui substantial la veniturile noastre. Nu iti vom cere niciodata sa faci nici o investitie si de asemenea nici o taxa de inregistrare. Toate veniturile sunt generate din comisioane create de platforma noastra care ofera servicii. Poti sa distribui acest proiect oriunde si oricui in lume, fara nici o limita.


De ce nu iti dam mai multe detalii deocamdata? Motivul este ca, inca suntem in plin proces de implementare a componentelor acestui sistem. Daca am da mai multe detalii, avantajul pe care il avem in fata concurentilor nostri, nu ar mai exista. Intre timp ne pregatim sa si demaram acest proiect Vrem sa avem un efect de bulgare de zapada ca sa ajunga proiectul in toata lumea (cand dai drumu unui bulgare mic de zapada de pe un deal si se face tot mai mare). In momentul de fata avem de gand sa atingem 20 de mii de comercianti activi in toata lumea, pregatiti sa faca profit. Înregistrați-vă mai jos pentru a obține mai multe detalii înaintea masei: [Doar moderatorii au dreptul de a vedea acest link][Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine][Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Membru dedicat
Mesaje : 723
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com/
Re: JOIN SOMETHING NEW la data de Sam 27 Apr - 21:28

Postare trimisa in cos.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum