Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Ipb Counter-strike Special FG
Scris de DenisPasca Ieri la 22:52
» Special Theme Extrem Tutorials
Scris de cosminelu21 Vin 2 Dec - 23:48
» Script ninsoare
Scris de JeKa123 Vin 2 Dec - 20:20
» Cerere script
Scris de SSYT Joi 1 Dec - 23:22
Cuvinte-cheie

Statistici  phpBB2  ultimele  chenar  subforumuri  reclama  meniu  menu  subiecte  Bara  html  punbb  profil  Metin2  legenda  avatar  cautare  banner  drop  edit  Mesaje  radio  navigare  animate  tema  tutorial  

Cum fac si eu ca in imagine

Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:23

Cum fac si eu ca in imagine ,sa fie doar o anumita imagine care vreau eu .
[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Membru activ
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:25

Buna seara.
Intrati in PA->>General->>>Categorii si forumuri->>>dati pe butonul [Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine] si scrieti linkul imagini in Adresa imaginii.

Rezolvat?




[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:30

Nu,eu vreau ca in imagine sa fie doar o anumita imagine,sau esti chior?
Membru activ
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:32

[Doar moderatorii au dreptul de a vedea acest link] a scris:Nu,eu vreau ca in imagine sa fie doar o anumita imagine,sau esti chior?
Agentzz tu iti adaugi imaginea.Pui la fiecare alta.

sau

tu vrei in pozitia aceea.




[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Vizitator
Vizitator
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:33

posteza index_box
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:37

Cod:
<div class="main">
<!-- BEGIN catrow -->
   <!-- BEGIN tablehead -->
      <div class="main-head" id="maintitle">
         <div class="page-title">{catrow.tablehead.L_FORUM}</div>
                  </div>
      <div class="main-content">
         <table cellspacing="0" class="table">
            <tbody class="statused">
   <!-- END tablehead -->

   <!-- BEGIN forumrow -->
               <tr>
                  <td class="tcl" style="padding-right: {catrow.forumrow.INC_LEVEL_RIGHT}; padding-left: {catrow.forumrow.INC_LEVEL_LEFT};">
                     <span class="status" style="margin-right: -{catrow.forumrow.INC_WIDTH_ICON}; margin-left: -28px;">
                        <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
                     </span>
                     <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy"><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumtitle">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a></h{catrow.forumrow.LEVEL}><br/>
                     {catrow.forumrow.FORUM_DESC}
                                                  <br/>
                     <!-- BEGIN switch_moderators_links -->
                                                  <br/>
                     {catrow.forumrow.switch_moderators_links.L_MODERATOR}{catrow.forumrow.switch_moderators_links.MODERATORS}
                     <!-- END switch_moderators_links -->
                     {catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}
                     <strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}
                  </td>
                                          <td class="tc3">{catrow.forumrow.TOPICS} Tópicos<br />{catrow.forumrow.POSTS} Repostas</td>
                  <td class="tcr">
                     <span>
                     <!-- BEGIN switch_topic_title -->
                     <a href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}" title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a><br />
                     <!-- END switch_topic_title -->
                     {catrow.forumrow.USER_LAST_POST}
                     </span>
                  </td>
               </tr>
   <!-- END forumrow -->

   <!-- BEGIN tablefoot -->
            </tbody>
         </table>
      </div>
   <!-- END tablefoot -->
<!-- END catrow -->
</div>

<!-- BEGIN switch_on_index -->
<div class="main-box clearfix">
   <ul>
      <li><a href="{U_TODAY_ACTIVE}">{L_TODAY_ACTIVE}</a></li>
      <li><a href="{U_TODAY_POSTERS}">{L_TODAY_POSTERS}</a></li>
      <li><a href="{U_OVERALL_POSTERS}">{L_OVERALL_POSTERS}</a></li>
   </ul>
   <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
   <p class="right">
      <a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
   </p>
   <!-- END switch_delete_cookies -->
</div>
<!-- END switch_on_index -->
Membru activ
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:40

Incercati:

1.Vizitati Panou de Administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript, creati un nou cod si adaugati:
Cod:
Cod:
$(document).ready(function(){
$('.descriere img[style]').css('bottom','0px');
});
La rubrica Amplasare bifati doar Subforumuri.

SAU

2.
Cod:
<style>.forumlink {margin-left: 45px;}</style>
adauga in Template-uri -> General -> viewforum_body

Rezolvat?




[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:43

Anonim nu merge..mai astept de la Stark
Membru activ
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:53

Incercati si asta:

Inlocuiti din index_box:
Cod:
<span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
CU:
Cod:
<span class="genmed forum-description">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
SI:
Cod:
<td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS}" align="center" valign="middle">
CU:
Cod:
<td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS} rowfolder" align="center" valign="middle">
Si in Foaie de stil CSS:
Cod:
span.forum-description img {
float:left;
position:relative;
right:58px;
top: 10px !important;
}

.rowfolder img {
display:none!important;
}
Rezolvat?




[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:56

Nu merge
Membru activ
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 17:59

Anon1m a scris:Incercati si asta:

Inlocuiti din index_box:
Cod:
<span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
CU:
Cod:
<span class="genmed forum-description">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
SI:
Cod:
<td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS}" align="center" valign="middle">
CU:
Cod:
<td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS} rowfolder" align="center" valign="middle">
Si in Foaie de stil CSS:
Cod:
span.forum-description img {
float:left;
position:relative;
right:58px;
top: 10px !important;
}

.rowfolder img {
display:none!important;
}
Rezolvat?
Inlocuiti :
Cod:
span.forum-description img {
float:left;
position:relative;
right:58px;
top: 10px !important;
}

.rowfolder img {
display:none!important;
}
CU:
Cod:
span.forum-description img {
float:left;
position:relative;
right:58px;
top:10px;
}

.rowfolder img {
display:none!important;
}




[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 18:01

e acelasi lucru ce miai dat u
Vizitator
Vizitator
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 18:11

Cod:
<div class="main">
<!-- BEGIN catrow -->
   <!-- BEGIN tablehead -->
      <div class="main-head" id="maintitle">
         <div class="page-title">{catrow.tablehead.L_FORUM}</div>
                  </div>
      <div class="main-content">
         <table cellspacing="0" class="table">
            <tbody class="statused">
   <!-- END tablehead -->

   <!-- BEGIN forumrow -->
               <tr>
<td class="et_icon"></td>
                  <td class="tcl" style="padding-right: {catrow.forumrow.INC_LEVEL_RIGHT}; padding-left: {catrow.forumrow.INC_LEVEL_LEFT};">
                     <span class="status" style="margin-right: -{catrow.forumrow.INC_WIDTH_ICON}; margin-left: -28px;">
                        <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
                     </span>
                     <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy"><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumtitle">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a></h{catrow.forumrow.LEVEL}><br/>
                     <p class="et_desc">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</p>
                                                  <br/>
                     <!-- BEGIN switch_moderators_links -->
                                                  <br/>
                     {catrow.forumrow.switch_moderators_links.L_MODERATOR}{catrow.forumrow.switch_moderators_links.MODERATORS}
                     <!-- END switch_moderators_links -->
                     {catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}
                     <strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}
                  </td>
                                          <td class="tc3">{catrow.forumrow.TOPICS} Tópicos<br />{catrow.forumrow.POSTS} Repostas</td>
                  <td class="tcr">
                     <span>
                     <!-- BEGIN switch_topic_title -->
                     <a href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}" title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a><br />
                     <!-- END switch_topic_title -->
                     {catrow.forumrow.USER_LAST_POST}
                     </span>
                  </td>
               </tr>
   <!-- END forumrow -->

   <!-- BEGIN tablefoot -->
            </tbody>
         </table>
      </div>
   <!-- END tablefoot -->
<!-- END catrow -->
</div>

<!-- BEGIN switch_on_index -->
<div class="main-box clearfix">
   <ul>
      <li><a href="{U_TODAY_ACTIVE}">{L_TODAY_ACTIVE}</a></li>
      <li><a href="{U_TODAY_POSTERS}">{L_TODAY_POSTERS}</a></li>
      <li><a href="{U_OVERALL_POSTERS}">{L_OVERALL_POSTERS}</a></li>
   </ul>
   <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
   <p class="right">
      <a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
   </p>
   <!-- END switch_delete_cookies -->
</div>
<!-- END switch_on_index -->
JS in Index
Cod:
$(function() {
$('.main .main-content table tr').each(function() {
$(this).find('.et_icon').append($(this).find('#et_desc img:first'));
});
});
CSS:
Cod:
.et_icon {
width: 35px;
padding: 5px!important;
overflow: hidden;
}
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 18:23

[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine] Uite nu apare bine
Membru activ
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Lun 18 Noi - 19:26

Incercati asta:
Cod:
.genmed {
margin-left: 5px;}
Il puneti in Foaie de stil CSS.




[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Vizitator
Vizitator
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Mar 19 Noi - 7:27

ai pus index_box dat de mine ? si lai validat ?
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Mar 19 Noi - 15:33

da am fakut cum miai zis
Membru activ
Mesaje : 485
Localizare : Undeva in tara asta
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Mar 19 Noi - 18:18

Repet:

Anon1m a scris:Incercati asta:
Cod:
.genmed {
margin-left: 5px;}
Il puneti in Foaie de stil CSS.
Ati incercat?




[Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Mar 19 Noi - 18:29

nu merge
Membru veteran
Membru veteran
Mesaje : 163
Localizare : Timisoara
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Mar 19 Noi - 19:07

Sunteti sigur ca ati activat codurile JavaScript?




Respectă şi vei fi respectat!

Te`am ajutat ? Apasa si tu [Doar moderatorii au dreptul sa vada aceasta imagine] pentru +1
Membru ET
Mesaje : 89
Localizare : In patu meu
Sex : masculin
2 Avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Mar 19 Noi - 19:23

DA!
Membru ET
Mesaje : 222
Localizare : Alba
Sex : masculin
Membru staff
Vezi profilul utilizatorului http://www.extrem-tutorials.com
Re: Cum fac si eu ca in imagine la data de Joi 5 Dec - 21:16

Topic trimis la cos.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum