Navigare rapidă
Ultimele subiecte
Scris de MihaiExtremTutorials Vin 6 Apr - 6:08
Cuvinte-cheie
Nu apar mini categoriile !
![]() Salut am un forum PunBB cu Tema Animated si am o problema. Am bagat imagini pentru mini categorii si nu apare deloc ![]() ![]() -ASA ARATA- ![]() -ASA VREAU SA ARATE- Multumesc . | |
![]() Panou Administrare > Afisare > ![]() Asta este tot , succes. | |
Vizitator ![]() ![]() | ![]() Daca mai aveti probleme sa lasi index_box aici. |
![]() S-a afisat numele, dar nu apare imaginea de mini categorie. Eu am setat imaginile deci problema canar fi setate este exclusa. Am incercat sa postez index_box dar nu ma lasa linkuri primele 7 zile asa spune. | |
![]() spin, acceseaza: P.A ~> Afisare ~> Template-uri ~> General ~> index_box, si acela il postezi aici. | |
![]() Uite ce spune cand incerca sa postez index_box. Nu puteti posta link-uri externe sau adrese e-mail in primele 7 zile de la inscriere. Va rugam sa contactati un administrator pentru mai multe informatii. | |
![]() Aţi primit avertizment pentru postarea dublu post , perioada minimă între două postări fără ca cineva să intervină între postăriel dvs. este de 24 de ore , avertizmentul este valabil 7 de zile , după 7 de zile ( 09.01.2014 ) vă rugăm să contactaţi un membru al echipei pentru a-l elimina. Probabil nu este selectata optiunea de a afisa cu o imagine. | |
Vizitator ![]() ![]() | |
![]() EDIT: Am rezolvat imi cer scuze dar aveam niste imagini care nu se vedeau ![]() ![]() | |
Vizitator ![]() ![]() |
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum