Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Cum iti creezi propriul joc online
Scris de iKRRaZy Dum 22 Ian - 20:07
» [ro] Uniform IPB
Scris de Crassus Vin 20 Ian - 19:44
» Bulletin ipb theme
Scris de Ishkq Mier 18 Ian - 20:28
» Serie Tutoriale CSS
Scris de Hachiy Dum 15 Ian - 16:59
Cuvinte-cheie

radio  avatar  tema  Statistici  banner  subiecte  cautare  subforumuri  punbb  animate  reclama  menu  Metin2  tutorial  phpBB2  edit  html  drop  navigare  Bara  legenda  profil  ultimele  Mesaje  meniu  chenar  

Toate informatiile despre membrii premium


Salutare prieteni,

Acum o saptamana pe Extrem Tutorials a fost implementat un nou rang, acesta are ca scop evidentierea utilizatorilor care au contribuit sau care vor contribui in dezvoltarea acestui forum si, rasplatirea acestora pentru timpul acordat acestui forum.

Cum puteti obtine acest rang

Pentru a deveni membru premium trebuie sa castigati intai suficiente mesaje. Puteti vedea mesajele dvs. in profilul dvs. Statutul de membru premium este permanent, cu 250 mesaje adunate puteti face upgrade la premium.
Tinem sa precizam faptul ca mesajele care sunt formate dintr-un singur cuvant sau postate in scop de a face spam, nu vor fi luate in considerare, vor fi luate in calcul numai mesajele utile (care au legatura cu subiectul respectiv).
Pentru acordare acestui statut trimiteti PM unui administrator, acestia fiind singurii care va pot acorda acest beneficiu.

Avantaje

In sectiuniile premium vor fi postate cele mai recente tutoriale din domeniul Windows, Linux, Html, Css, JavaScript, Photoshop, teme ale platformei, dar si fisiere editabile .PSD.


Alte informatii

Dupa ce un administrator va deblocheaza toate beneficiile, widget-ul din partea dreapta va aduce la cunostinta faptul ca toate beneficiile au fost deblocate:


Pentru si mai multe informatii, contactati un administrator.

Numai bine,
Extrem Tutorials

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol