Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Script Numaratoare Inversa
Scris de thom31 Mier 19 Oct - 0:05
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Sam 8 Oct - 17:02
» Legionheart's Introduction
Scris de D1esel Sam 8 Oct - 16:56
» Counter-strike Design3
Scris de Kpone Sam 8 Oct - 16:16
» Tema noua pe Extrem Tutorials
Scris de Dj_ionica Mar 4 Oct - 17:04
Cuvinte-cheie

html  phpBB2  avatar  legenda  tutorial  navigare  profil  banner  punbb  Statistici  meniu  reclama  cautare  menu  subforumuri  tema  ultimele  edit  radio  drop  Metin2  Bara  subiecte  chenar  animate  Mesaje  

Toate informatiile despre membrii premium


Salutare prieteni,

Acum o saptamana pe Extrem Tutorials a fost implementat un nou rang, acesta are ca scop evidentierea utilizatorilor care au contribuit sau care vor contribui in dezvoltarea acestui forum si, rasplatirea acestora pentru timpul acordat acestui forum.

Cum puteti obtine acest rang

Pentru a deveni membru premium trebuie sa castigati intai suficiente mesaje. Puteti vedea mesajele dvs. in profilul dvs. Statutul de membru premium este permanent, cu 250 mesaje adunate puteti face upgrade la premium.
Tinem sa precizam faptul ca mesajele care sunt formate dintr-un singur cuvant sau postate in scop de a face spam, nu vor fi luate in considerare, vor fi luate in calcul numai mesajele utile (care au legatura cu subiectul respectiv).
Pentru acordare acestui statut trimiteti PM unui administrator, acestia fiind singurii care va pot acorda acest beneficiu.

Avantaje

In sectiuniile premium vor fi postate cele mai recente tutoriale din domeniul Windows, Linux, Html, Css, JavaScript, Photoshop, teme ale platformei, dar si fisiere editabile .PSD.


Alte informatii

Dupa ce un administrator va deblocheaza toate beneficiile, widget-ul din partea dreapta va aduce la cunostinta faptul ca toate beneficiile au fost deblocate:


Pentru si mai multe informatii, contactati un administrator.

Numai bine,
Extrem Tutorials

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol