Top subiecte apreciate

Optiuni experimentale
  • Foloseste AJAX in formulare ori de cate ori este posibil

Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de DenisPasca Mier 7 Dec - 23:51
» [Animate] Recent Topic IPB
Scris de DenisPasca Lun 5 Dec - 22:44
» Ipb Counter-strike Special FG
Scris de DenisPasca Sam 3 Dec - 22:52
» Special Theme Extrem Tutorials
Scris de cosminelu21 Vin 2 Dec - 23:48
Cuvinte-cheie

banner  subforumuri  radio  avatar  legenda  tutorial  edit  subiecte  navigare  animate  html  reclama  Statistici  punbb  meniu  profil  cautare  tema  menu  drop  phpBB2  Mesaje  ultimele  Bara  chenar  Metin2  

Toate informatiile despre membrii premium


Salutare prieteni,

Acum o saptamana pe Extrem Tutorials a fost implementat un nou rang, acesta are ca scop evidentierea utilizatorilor care au contribuit sau care vor contribui in dezvoltarea acestui forum si, rasplatirea acestora pentru timpul acordat acestui forum.

Cum puteti obtine acest rang

Pentru a deveni membru premium trebuie sa castigati intai suficiente mesaje. Puteti vedea mesajele dvs. in profilul dvs. Statutul de membru premium este permanent, cu 250 mesaje adunate puteti face upgrade la premium.
Tinem sa precizam faptul ca mesajele care sunt formate dintr-un singur cuvant sau postate in scop de a face spam, nu vor fi luate in considerare, vor fi luate in calcul numai mesajele utile (care au legatura cu subiectul respectiv).
Pentru acordare acestui statut trimiteti PM unui administrator, acestia fiind singurii care va pot acorda acest beneficiu.

Avantaje

In sectiuniile premium vor fi postate cele mai recente tutoriale din domeniul Windows, Linux, Html, Css, JavaScript, Photoshop, teme ale platformei, dar si fisiere editabile .PSD.


Alte informatii

Dupa ce un administrator va deblocheaza toate beneficiile, widget-ul din partea dreapta va aduce la cunostinta faptul ca toate beneficiile au fost deblocate:


Pentru si mai multe informatii, contactati un administrator.

Numai bine,
Extrem Tutorials

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol