Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» [Animate] Recent Topic IPB
Scris de Petronel™ Sam 25 Feb - 18:38
» Categorii retractabile
Scris de Petronel™ Sam 25 Feb - 18:28
» Informatii Primul Post [IPB Animate]
Scris de Petronel™ Sam 25 Feb - 18:24
» Bulletin ipb theme
Scris de Iustin Vin 17 Feb - 14:49
» Sliding Menu Bar V5
Scris de RAKSONE Mier 15 Feb - 1:13
Cuvinte-cheie

tema  Mesaje  profil  cautare  ultimele  Bara  chenar  radio  phpBB2  meniu  avatar  tutorial  subforumuri  html  Statistici  punbb  subiecte  drop  banner  Metin2  legenda  animate  reclama  navigare  edit  menu  

Regulamentul sectiunii "creatii grafice"

Admin & Dezvoltator
Mesaje : 1063
Localizare : Romania
Sex : masculin
Fondator
Vezi profilul utilizatorului https://www.extrem-tutorials.com
ImportantRegulamentul sectiunii "creatii grafice" la data de Lun 14 Mar - 15:21

Aceasta sectiune este destinata creatiilor in photoshop. Orice membru isi poate expune in aceasta sectiune creatiile diverse programe de lucru after effects, photoshop, firework, illustrator s.a.m.d.

a. In aceasta sectiune puteti crea un singur topic de creatii, daca deschideti mai multe topicuri, acesta vor fi unite de catre un membru al staff-ului.

b. Creatiile pe care le postati trebuie sa fie cat se poate de originale si facute in progame de gen Photoshop, Gimp, Firework.Nu acceptam creatii editate in Photoscape sau orce alt progam de editat imagini.

c. Creatiile care se dovedesc a fii plagiate, va rezulta in final inchiderea topicului de creatii si trimiterea acestuia in cosul de gunoi.

d. Toate mesajele care pot starni certuri, care au o parere negativa in legatura cu creatiile vor fi trimise in cosul de gunoi. Daca se ajunge la un limbaj licentios, toti utilizatorii care s-au implicat in cearta vor primi +1 avertisment iar portofoliul va fi trimis la cosul de gunoi.

e. Daca in topicul de creatii nu sa mai postat in el timp de 6 luni, acesta va fi trimis in arhiva acestei sectiunii. Lasand la aprecierea dvs. daca cereti redeschiderea acestuia sau realizarea unui nou topic de creatii.
Reguli scrise de Rylled
Ultima actualizare 02.01.2014

Copyright Extrem-Tutorials -  Nici o parte a acestui regulament nu poate fi reprodusa fara acordul postatorului.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum