Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO!


Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO, precum şi metode de creştere a traficului!


Cel mai folosit mod de informare online sunt motoarele de căuatare, ele acoperind peste 85% din potenţialii clienţi ce urmează a vă vizita site-ul. De aceea, optimizarea site-ului dvs. pentru aceste motoare de căutare este esenţială. Mai jos puteţi urmării câteva metode şi strategii pentru o optimizare cât mai bună:

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 925225 1.Primul pas spre o optimizare de succes, este analizarea concurenţei şi stabilirea eforturilor care trebuie făcute pentru atingerea ţintei propuse:

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 2620290309 Pentru a depăşii concurenţa, site-ul dvs. trebuie să aibe ceva în plus, ceva ce pe celelalte ste-uri din acelaşi domeniu, nu va mai găsii nimeni.(Acest lucru este crucial. Materialele şi conţinutul site-ului dvs. este primul lucru care ar trebuii să vă preocupe)
Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 2620290309 Un alt lucru esenţial este design-ul site-ului. Acest lucru nu va da greş niciodată, dacă site-ul dvs. deţine un design foarte atrăgător. Mulţi utilizatori se vor înregistra, numai din cauza design-ului, din simplul motiv că le place.
Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 2620290309 Simplitatea modalităţii de navigare de pe site-ul dvs. are şi ea un rol important în toată această structură. Încercaţi să utilizaţi meniuri de navigare uşor de folosit.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 925225 2. Următoarea etapă este stabilirea cuvintelor cheie, cuvinte care caracterizează site-ul dvs. din toate punctele de vedere.

Aceste cuvinte vor ajuta la găsirea site-ului prin intermediul motoarelor de căutare. Puteţi folosi : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau dacă utilizaţi platforma ForumGratuit, o puteţi face din P.A. .

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 2620290309 Atenţie! Folosiţi numai cuvinte care vă caracterizează site-ul, cuvintele în plus sunt nefolositoare, deoarece motoarele de căutare verifică dacă respectivul cuvânt există în baza de date al site-ului.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 925225 3. Numele şi link-urile interne ale site-ului:

Întotdeauna ne "împotmolim" în astfel de alegeri. Ce nume va avea viitorul meu site? sau ce link îl va reprezenta? Dacă întâmpinaţi astfel de probleme, înseamnă că faceţi parte din sutele de mii de oameni ce se confruntă cu problema alegerii numelui sau a link-ului.
Încercaţi să alegeţi un nume "unic", un nume simplu de reţinut, un nume uşor de tastat şi un nume atractiv. Nu vă complicaţi în alegerea unui nume cu "zeci" de "y-uri", "x-uri", "z-uri", etc... . Link-ul site-ului trebuie să fie o prescurtare(nu este obligatoriu) sau o abreviere, pentru ca vizitatorii ce au accesat deja site-ul să îl reţină după link, dacă nu după nume.


Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 925225 4.Conţinutul site-ului.


Originalitatea conţinutului, forma de prezentare, modul de expunere, toate nu fac decât să atragă vizitatorii.În ziua de azi se caută tot mai multe jocuri gratis, muzica şi programele, precum şi tutoriale în folosul acestor 3 categorii.Conţinutul site-ului este crucial în creşterea vizitatorilor. În general, vizitatorii vor să beneficieze de lucruri gratis, fără a plătii sau a face ceva pentru ele. Ciudat, dar asta e realitatea. Originalitatea conţinutului, forma de prezentare, modul de expunere, toate nu fac decât să atragă vizitatorii.

Sfaturi:

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 2620290309 Încercaţi să aduceţi în prim plan, valoare şi tot ceeea ce promovează site-ul dvs.
Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 2620290309 Nu impuneţi condiţii de accesare a conţinutului, aceasta este o mare greşeală pe care o fac cei mai mulţi dintre webmasteri.
Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 2620290309 Utilizaţi un mod de navigare simplă printre conţinut.


Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 925225 5. Activităţi interactive cu utilizatorii site-ului


Încercaţi să creaţi concursuri, jocuri interesante care să sporească şi să mărească traficul site-ului. Este important să urmăriţi nişte scopuri când creaţi un concurs. Scopul principal este, cum am spus şi mai sus, atragerea de noi vuzitatori şi creşterea activităţii(fie prin membrii, fie prin mesaje). Al doilea pas important este urmărirea modului de răspundere a utilizatorilor, modul în care utilizatorii îşi manifestă dorinţa de a participa sau nu. În final, încercaţi să oferiţi premii pe măsura dificultăţii concursului.


Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 925225 6. Promovarea site-ului:

Promovarea, este şi ea un pas important. Puteţi promova site-ul prin intermediul messengerului, spunandu-le prietenilor voştrii să vă ajute, sau pe site-urile de socializare ca Facebook. În afară de aceste două modalităţi există şi site-uri speciale de creştere şi monitorizare a traficului. Exemple: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .

Dacă aţi următi întocmai acest ghid de informare, cu siguranţă nu veţi da greş! Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 296278Comentariile utilizatorilor
Vizitator
Anonymous
la data de Sam 26 Noi - 17:01
Vizitato Vizitator
Conectat
Tutorialul mi se pare perfect Mark. Bravo pentru munca depusa. Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare - Optimizare SEO! 230108
Membru dedicat
Mitză
la data de Mier 30 Noi - 10:18
Mitză Membru dedicat
Conectat
Bravo pentru munca depusa, multumim de tutorial !
Membru ET
Duffy
la data de Lun 19 Dec - 14:35
Duffy Membru ET
Conectat
Foarte bun tutorial Mark.Ca de obicei.Bravo.
Membru ET
BaCk
la data de Sam 24 Dec - 0:27
BaCk Membru ET
Conectat
Nu l-am citit pe tot, m-am uitat doar la ce m-a interesat cu adevarat si este intr-adevar ceva foarte reusit si cu mult adevar in spuse, de fapt, este numai adevar.

Totusi, promovarile slabe aduc adesea userii pe care nu ti doresti cu adevarat, dar aceia sunt cei mai doriti. Promovarile slabe inseamna cele facute prin intermediul messengerului.

Promovarea NEREUSITA este aceea in care va apucati sa spamati cu reclame pe alte forumuri, v-as sfatui sa n-o faceti niciodata. Un vizitator cand isi face cont se gandeste si cum a ajuns pe-acel forum, daca a ajuns printr-o reclama ilegala, e clar ca detinatorul e un obsedat de useri asa ca, mai bine ramane fara ca sa-si doreasca si 1 singur user.

Felicitari!
Vizitator
Anonymous
la data de Dum 1 Ian - 2:20
Vizitato Vizitator
Conectat
Bun tutorial. Cel mai important este originalitatea.