Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Bulletin ipb theme
Scris de Iustin Vin 17 Feb - 14:49
» Sliding Menu Bar V5
Scris de RAKSONE Mier 15 Feb - 1:13
» Cereri intrare in staff[Deschise]
Scris de Madross Sam 11 Feb - 21:11
» Cum iti creezi propriul joc online
Scris de xTeRm0 Sam 11 Feb - 14:47
» Informatii Primul Post [IPB Animate]
Scris de bablil Sam 11 Feb - 0:22
Cuvinte-cheie

avatar  reclama  legenda  banner  navigare  subiecte  animate  Metin2  html  punbb  cautare  menu  tema  Bara  ultimele  Mesaje  phpBB2  chenar  meniu  tutorial  drop  profil  Statistici  radio  subforumuri  edit  

Cum puteti sterge un cont de pe Windows XP


Salutare tuturor,

In acest tutorial am sa va arat cum puteti sterge un cont de pe Windows XP. Daca de exemplu aveti multe conturi care va incomodeaza, le puteti sterge foarte simplu.

Pentru a sterge un cont de utilizator dati click dreapta pe My Computer»Manage»Local Users and Groups»User» Apasati pe tasta DELETE in dreptul contului pentru stergere.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Oblogatoriu ar fi sa nu stergeti contul intitlulat "Administrator", acesta este ownerul PC-ului si poate executa multe actiuni care nu pot fi executate de pe alte conturi. In principiu ar trebui sa aveti minim 2 conturi, in cazul in care mama, tata, prietenul,vecinu va paroleaza PC-ul, sa il puteti debloca cu usurinta.
Eu unul va recomand sa nu utilizati contul "Administrator" decat in cazuri speciale, deoarece se pot sterge orice din fisierul WINDOWS.

Comentariile utilizatorilor
Vizitator
la data de Mar 14 Feb - 21:53
Vizitato Vizitator
Conectat
Interesant tutorial. Felicitari Stefan!
Membru nou
la data de Joi 5 Sept - 15:21
georgianamatei2007 Membru nou
Conectat
Buna ziua! Am nevoie de ajutor.
Astazi nu stiu cum am reusit dar am mai facut un cont pe pc cu numele Administrator, acum incerc sa sterg cel de al 2 lea cont cu numele Administrator, am urmat pasii dumneavoastra dar imi da urmatoarea eroare:
"the following error occurred while attemting to delete the user Administrator: Cannot perform this operation on built-in accounts"
Mentionez ca am instalat Windows XP, si in control panel la usser account imi apare acum un singur cont cel vechi, dar la my computer-manage-users imi arata si cel de al 2 lea cont Administrator.
Din cate inteleg cel de-al 2 lea cont a devenit prioritar, ce sa fac sa nu mai fie prioritar si sa il sterg.
Multumesc frumos de ajutor!
Admin & Dezvoltator
la data de Sam 7 Sept - 0:40
Zeus Admin & Dezvoltator
Conectat
Contul de administrator nu poate fi sters, dar poate fi ascuns in asa fel incat atunci cand porniti calculatorul sa intre automat in windows, fara sa mai ceara sa selectati pe ce cont doriti sa intrati.
Daca contul este ascuns, nu vad cum v-ar incurca de acum in colo.

Pentru a face automat logon in windows urmati acest tutorial: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]