Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» [Animate] Recent Topic IPB
Scris de Petronel™ Sam 25 Feb - 18:38
» Categorii retractabile
Scris de Petronel™ Sam 25 Feb - 18:28
» Informatii Primul Post [IPB Animate]
Scris de Petronel™ Sam 25 Feb - 18:24
» Bulletin ipb theme
Scris de Iustin Vin 17 Feb - 14:49
» Sliding Menu Bar V5
Scris de RAKSONE Mier 15 Feb - 1:13
Cuvinte-cheie

drop  meniu  radio  banner  html  punbb  chenar  profil  reclama  cautare  navigare  menu  Mesaje  animate  Bara  subiecte  subforumuri  ultimele  legenda  avatar  edit  tema  tutorial  Metin2  Statistici  phpBB2  

Ice Age 4 (2012)

Membru dedicat
Mesaje : 581
Localizare : Republica Moldova
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://www.trusthoster.com
Ice Age 4 (2012) la data de Lun 27 Feb - 17:00

Acest film este cea de-a patra parte a filmului animat ''Ice Age''.
Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny ,Diego si Sid - pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un întreg continent.
Separați de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barcă improvizată și se lanseaza intr-o epopee maritimă în încercarea disperată de a-i găsi pe ceilalți.
Înainte să devină eroi și să reușească imposibilul, Manny și gașca sunt supuși la cele mai grele încercări prin care au trecut vreodată; se confruntă cu tot soiul de creaturi marine exotice, explorează cu curaj o nouă lume plină de pericole necunoscute și se luptă cu pirați nemiloși.
Bineînțeles că din această aventură nu putea lipsi Scrat, a cărui reuniune cu ghinda sa blestemată îl catapultează în locuri în care nicio veveriță preistorică nu a mai ajuns vreodată. Fox şi Blue Sky Studios au lansat în sfârşit mult aşteptatul trailer pentru partea a patra a seriei "Ice Age": "Continental Drift". Teaser-ul pentru filmul de animaţie care va apărea în mai 2012 este, în sine, un scurt metraj care urmăreşte, cum se putea altfel, o nouă serie de peripeţii ale celebrei Scrat. De această dată, cu ghinda în jurul lumii.
Totodată, pentru promovarea Ice Age 4, cei de la Fox au mai lansat încă un scurt-metraj, care îl are ca personaj principal tot pe Scrat, de această dată călătorind în timp în urmărirea ghindei buclucaşe.Cu drag echipa  Extrem-Tutorials!
Vizitato
Vizitator
Re: Ice Age 4 (2012) la data de Dum 20 Mai - 0:17

Si iata-l dinou intr-o alta aventura
Se pare ca grafica a ramas neschimbata, ceea ce e un lucru bun

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum