Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
» Salutare
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:32
» Avatar User in Online List
Scris de Emanueltutorials Vin 9 Feb - 21:18
Cuvinte-cheie

edit  

Control total al smartphone-ului Android, utilizând PC-ul. Totul rapid și foarte uș

avatar
Membru activ
Mesaje : 366
Localizare : Bucuresti
Sex : masculin
Membru staff
Vezi profilul utilizatorului
Control total al smartphone-ului Android, utilizând PC-ul. Totul rapid și foarte uș la data de Vin 27 Apr - 22:31

Avem posibilitatea să atașăm o tastatură și un mouse bluetooth la smartphone. Dar nu orice dispozitiv este compatibil. Putem utiliza cablul MHL sau HDMI pentru a ne conecta la ecranul mare al PC-ului. Și această funcție este disponibilă doar pe terminalele de generație nouă. Sau putem folosi AirDroid și accesa, fără limite sau alte instrumente, întreaga gamă de funcții ale smartphone-ului.

Pentru a utiliza AirDroid, trebuie să fim conectați la aceeași rețea wireless la care este conectat și PC-ul. Aceasta este singura regulă. Apoi avem la dispoziție control absolut asupra telefonului. Odată descărcată de pe Store, pornim aplicația pe Smartphone. După ce apăsăm butonul Start, pe ecran ne este afișată o adresă și o parolă. Introducem adresa în orice browser, pe PC și ne autentificăm folosid parola. Asta este tot, suntem întâmpinați cu o interfață frumoasă și toate opțiunile la îndemână. Avem informații în timp real despre dispozitiv, cum ar fi nivelul bateriei și al semnanului GSM sau wi-fi, spațiul disponibil, versiunea de software etc. Sunt afișate chiar și mesajele necitite sau apelurile ratate și putem răspunde la sms-uri folosind interfața AirDroid și tastatura calculatorului. Avem jurnal de apeluri, putem modifica, șterge sau introduce contacte noi. În ce privește media, putem asculta toată colecția muzicală, descărca poze sau schimba și modifica diversele tonuri de apel, notificări și alarme. Management-ul fișierelor este complet, cu posibilități de transfer nelimitate.

Control este oferit și asupra aplicațiilor, există posibilitatea de a dezinstala, instala sau exporta fișiere apk. Este oferit și un link către Play Store.AirDroid este încă în stadiul BETA, însă nu am întâmpinat probleme de funcționare. Se recomandă totuși răbdare, mai ales la copierea unor cantități mari de date. Trebuie să avem în vedere că lucrul se realizează cu o conexiune wireless. Nu știu dacă este valabil numai pentru perioada de testare, dar aplicația este oferită gratuit și nu aveți nevoie de un cont special pentru utilizare. AirDroid este o aplicație incredibil de folositoare.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum