Mesaje : 827 Localizare : in spatele tau Sex : | vizite in chenar la data de Lun 21 Mai - 12:24
cum pun vizitele in chenar? pentru phpbb3 am incercat acest cod dar nu merge - Cod:
#pun-visit{ position: relative; background: white; border: 1px solid gray border-radius: 5px; }
|
Mesaje : 831 Localizare : Râmnicu Vâlcea Sex : | Re: vizite in chenar la data de Lun 21 Mai - 12:38
Nu am inteles cea ce doriti... Puteti fi mai explicit ? |
Mesaje : 827 Localizare : in spatele tau Sex : | Re: vizite in chenar la data de Lun 21 Mai - 12:42
ca sa fiu mai explicit uitati-va sub headerul acestui forum va arata acest scris - Cod:
Mai multe optiuni! Impartiti Mesaje noi Mesajele proprii Opreste urmarirea acestui subiect
Conectat ca user. Ultima vizita a fost Lun Mai 21, 2012 6:47 am
vreau sa il pun in chenar |
| Re: vizite in chenar la data de Lun 21 Mai - 16:44
Incearca asta: - Cod:
#pun-visit { position: relative; background: white; border: 1px solid gray; border-radius: 5px; }
|
| |
Mesaje : 827 Localizare : in spatele tau Sex : | Re: vizite in chenar la data de Lun 21 Mai - 21:43
- Cod:
#pun-visit { position: relative; background: white; border: 1px solid gray; border-radius: 5px; }
acelasi cod l-am scris si eu mai sus dar nu merge..... |
| |
| Re: vizite in chenar la data de Mier 23 Mai - 7:37
Atunci de ce folosesti #pun-visit, clasa de punbb daca ai phpbb3? |
Mesaje : 827 Localizare : in spatele tau Sex : | Re: vizite in chenar la data de Mier 23 Mai - 7:38
pentru ca am dat inspect element si asa imi arata...... am spus si mai sus ca am phpbb3 |
| Re: vizite in chenar la data de Mier 23 Mai - 7:43
Nu cred ca este posibil, ca pe phpbb3 sa fie #pun-visit. Din cate stiu eu, si din cate am examinat in CSS si structura phpbb3-ului in ultimele luni, nu exista. |
Mesaje : 827 Localizare : in spatele tau Sex : | Re: vizite in chenar la data de Mier 23 Mai - 7:45
am gresit si eu,am dat inspect element pe un alt forum care parea sa fie phpbb3 dar era punbb am gasit clasa in cele din urma,poti inchide acest topic |
| Re: vizite in chenar la data de Mier 23 Mai - 7:48
Pe viitor te rog sa fii mai atent, pentru a sti si noi cum sa te ajutam. Topic inchis. |