Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Criptare sursa html in cifre
Scris de nicutzy Joi 23 Mar - 2:09
» Bine v-am gasit !
Scris de Andrei34 Mier 22 Mar - 15:19
» Cum retusam imaginile
Scris de razvan112 Vin 17 Mar - 15:00
Cuvinte-cheie

reclama  Bara  phpBB2  avatar  subforumuri  ultimele  edit  chenar  tema  Metin2  navigare  profil  menu  Statistici  meniu  punbb  tutorial  animate  pentru  cautare  html  drop  radio  Mesaje  banner  legenda  

Doneaza sange pentru un iPhone5

Vizitato
avatar
Vizitator
Doneaza sange pentru un iPhone5 la data de Joi 20 Sept - 15:31


Lansarea noului iPhone 5 a trezit reacţii care mai de care mai “profunde” printre fanii Apple, mulţi declarând pe diferite forumuri, mai în glumă mai în serios, că vor face orice să pună mâna pe mult râvnitul gadget, pornind în special de la donarea de sânge.
Lăsând la o parte absurdul situaţiei şi problemele de ordin tehnic (în România donatorii nu primesc bani ci bonuri de masă ), ne-am gândit să facem un calcul şi să vedem cam de câte vizite la centru de transfuzii ar avea nevoie fanul Apple înrâit din ţară pentru a se lăuda în faţa prietenilor cu un iPhone 5.
Bazându-ne pe preţurile anunţate pentru ţări precum Franţa sau Germania ne putem aştepta ca un iPhone 5 să coste undeva în jurul cifrei de 679 euro pentru varianta de 16GB. Asta înseamnă circa 3055 RON.
Potrivit legii, în România un donator de sânge primeşte după fiecare recoltare un număr de 7 bonuri de masă (în valoare de 9 lei, adică circa 63 de lei). Făcând împărţirea ajungem la concluzia ca vei avea nevoie de circa 49 de vizite la centrul de transfuzii. Din păcate însă planul nu este unul prea bun deoarece între două recoltări trebuie să treacă minim 60 zile aşa că vei avea nevoie de circa 8 ani pentru a face cele 49 de vizite – timp în care ai putea totuşi strânge bani pentru noul iPhone 13.
Sursa: Connect.ro
avatar
Membru dedicat
Mesaje : 827
Localizare : in spatele tau
Sex : masculin
0 avertismente
Vezi profilul utilizatorului http://frannnta-design.online-talk.net/forum
Re: Doneaza sange pentru un iPhone5 la data de Joi 20 Sept - 22:06

sincer nu prea ma omor dupa sammsung si iphone mai deloc
nici macar nu am citit ce este mai sus.....cel mai mult apreciez munca celor care au creat noul sistem de navigare si cam atat


Sabin ;x este online 24/24 cateodata si noaptea

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum