Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


StarCraft II multiplayer ar putea deveni free-to-play

Vizitato
Anonymous
Vizitator
StarCraft II multiplayer ar putea deveni free-to-play Offlin10
StarCraft II multiplayer ar putea deveni free-to-play EmptyStarCraft II multiplayer ar putea deveni free-to-play la data de Mier 26 Sept - 18:49

StarCraft II multiplayer ar putea deveni free-to-play Starcraft-heart-of-the-swarm

Vineri, 21 septembrie, la Valencia s-a desfășurat eSports Congress, printre cei prezenți numărându-se și Dustin Browder, lead designer StarCraft II.

Întrebat la un moment dat dacă Blizzard ia în calcul posibilitatea ca jocul să devină free-to-play pentru ca numărul jucătorilor să crească și astfel pe scena eSport să apară nume noi, acesta a spus că Blizzard se gândește și la acest aspect și ar putea să îl implementeze pentru partea de multiplayer a jocului.

Cel mai probabil însă nu înainte ca și celelalte două părți – Heart of the Swarm și Legacy of the Void – să fie lansate pentru că pe lângă echilibrarea raselor Blizzard ar trebui să se ocupe și cu implementarea unui sistem de microtranzacții. Principala problemă cu care se confruntă este tocmai lipsa de experiență în implementarea unor metode potrivite pentru monetizarea jocului.

StratCraft II a rămas singurul titlu cu preț întreg de pe scena eSport, celelalte fiind free-to-play – League of Legends sau Dota2 – sau având un preț omenesc – Counter Strike: Global Offensive.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum