Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Nexon și NCsoft interesate să preia Valve?

Vizitato
Anonymous
Vizitator
Nexon și NCsoft interesate să preia Valve? Offlin10
Nexon și NCsoft interesate să preia Valve? EmptyNexon și NCsoft interesate să preia Valve? la data de Joi 27 Sept - 15:56

Nexon și NCsoft interesate să preia Valve? Valvenegru

În 1996 Gabe Newell și Mike Harrington, doi veterani Microsoft, puneau bazele companiei Valve. Primul lor joc, Half-Life, s-a bucurat de un succes enorm, compania ajungând să valoreze azi, conform analiștilor, peste 2.5 miliarde de dolari.

Dacă la începutul lunii am avut zvonuri despre încercările Electronic Arts de a prelua Valve, cel mai probabil doar pentru cei peste 40 de milioane de utilizatori Steam, un site coreean lansează o nouă ipoteză conform căreia două companii asiatice doresc achiziționarea Valve.

Este vorba despre Nexon și NCsoft, persoane din conducerea acestora întâlnindu-se weekend-ul trecut pentru a discuta o eventuală achiziție a Valve. Suma vehiculată este de 893 milioane de dolari, însă până în prezent reprezentanții Valve s-au abținut să facă vreun comentariu.

Nexon este una dintre cele mai importante companii asiatice și unul dintre pionierii modelului free-to-play. Anul trecul a cumpărat pachetul majoritar al acțiunilor NCsoft pentru suma de 688 milioane de dolari, iar acum câteva luni se pare că a fost interesată și de cumpărarea Electronic Arts.

Companiile asiatice par tot mai interesate de cele vestice, gigantul chinez Tencent investind recent în Epic Games, creatorii Unreal Engine și Gears of War.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum