Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


O noua caracteristica pentru Windows 8. 'Fast Startup'


Windows 8, spre diferenta de versiunile de Windows anterioare, vine insotit de o caracteristica numita “Fast Startup” care il ajuta sa porneasca la fel de rapid ca dupa hibernare. În realitate, aceasta caracteristica impiedica oprirea completa a sistemului punandu-l intr-un stagiu aflat la pragul dintre aceasta si hibernare. In acest fel, la urmatoarea pornire (reactivare), Windows 8 se “va trezi” si va putea fi utilizat mult mai rapid decat in mod normal. In practica, aceasta caracteristica merita tinuta activa cu precadere în laptop-uri si/sau sisteme desktop a caror deconectare de la energia electrica nu este frecventa (daca în zona ta se ia curentul foarte des, nu cred ca te va ajuta prea mult. Pe langa asta, va amintesc faptul ca Fast Startup nu este compatibila cu anumite aplicatii si drept urmare, daca este necesar, ea va fi dezactivata automat.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pentru a verifica daca avem caracteristica Fast Startup activa, accesam Panoul de Control, mergem la Hardware and Sound » Power Options » Choose what the power buttons do » Change settings that are currently unavailable » Shutdown settings si verificam ca este bifata caseta Turn on fast startup (recommended).

Asadar, daca aveti impresia ca Windows 8 porneste greu, asigurati-va ca ati activat Fast Startup.

Sursa:Eight Forums

Comentariile utilizatorilor
Membru nou
cimbilu
la data de Sam 27 Oct - 22:17
cimbilu Membru nou
Conectat
EU folosesc sistemul de operare WINDOWS 8 si vreau sa spun ca sistemul meu este o config 2RD a doua generatie! UN Pentium 4 la 3000 MHz cu HT FSB 800Mhz si incapabil de virualizare, 2Gb ddr2 la 667Mhz, HD 160Gb Samsung 7400rotatii pe minut, Placa video Intel Q965/963 intel GMA 3000 cu 256Mb, Gigabyte Lan RTL, DVD-ROM. Sistemul de operare are niste buguri mari dar le evit prin modificarea registrilor! Merge brici la config care o am. Fata de Windows 7, Windows 8 stie sa se adapteze la configuratia computerului, si in idle sta cuminte. Nu mananca din memoria ram! Puneti-va windows 8 si o sa vedeti si voi! L-am lasat deschis o zii intreaga fara sa fac nimic! Si surpriza! Windows-ul mergea foarte usor! Nu se blocase sa sa mearga foarte greu! Windows-ul 7 si Windows XP au fost ingenunchiate la chiestia asta! Eu fiind meserias de genul meu am vrut sa vad cei cu Windows 8! Parerea mea este ca acest metro chiar merita FOLOSIT CHIAR SI FARA TOUCH! lUATIL CU INCREDERE! chiar va sfatuiesc!