Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Note mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter

Raykim
Raykim
Membru veteran
Membru veteran
Note mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter Offlin10
Mesaje : 1173
Localizare : România
Sex : masculin
0 avertismente
https://www.extrem-tutorials.com
Note mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter EmptyNote mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter la data de Lun 29 Oct - 18:34

Note mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter Mohbac

Așa cum era de așteptat, recent lansatul Medal of Honor: Warfighter s-a cățărat în vârful topurilor celor mai vândute jocuri în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, dar șansele ca să rămână acolo pentru timp îndelungat sau să doboare vreun record de vânzări sunt nule.

Medal of Honor: Warfighter ar fi trebuit să fie alături de Call of Duty: Black Ops 2 unul dintre titlurile de referință ale acestui an în materie de first-person shooter, dar cei de la Danger Close nu au reușit să vină pe piață cu un produs care să se ridice la nivelul așteptărilor.

Campania pare a fi doar o adunătură de scene pe care studiourile au încercat să le pună cap la cap și să le dea un sens, originalitatea lipsind cu desăvârșire. Nici modul multiplayer nu este cu nimic mai presus, interfața și modul în care anumite elemente au fost implementate reușind în multe ocazii să strice experiența de joc.

Nici puzderia de bug-uri prezente nu ajută prea mult la crearea unei atmosfere plăcute, iar recenziile de până acum subliniază toate neajunsurile unui joc ce pare că a fost lansat doar pentru că DICE nu poate scoate câte un Battlefield în fiecare an.

Având o notă medie de doar 58 de puncte dintr-un maxim de 100 posibile, Medal of Honor: Warfighter nu reușește să-și justifice pretențiile de titlu AAA cu toate că bugetul a fost unul pe măsură. Cel puțin cel de marketing.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum