Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  

Ministrul Educatiei: Nu avem nicio competenta pentru a-i retrage titlul de doctor p


Ministrul Educatiei: Nu avem nicio competenta pentru a-i retrage titlul de doctor p 60595176

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, miercuri, in judetul Mehedinti, ca nu are competente pentru a-i retrage titlul de doctor in drept premierului Victor Ponta, intrucat acesta este demnitar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Va invit sa cititi Legea invatamantului si o sa vedeti ca din acest punct de vedere pentru demnitari, ministrul Educatiei nu are nicio competenta din acest punct de vedere. Avem o comisie nationala de etica pe care a facut-o domnul ministru Funeriu, legea pe care a facut-o cu echipa domniei sale, n-am apucat sa o schimbam. Acest consiliu de etica a constituit o comisie de profesori cu experienta si expertiza in domeniul stiintelor juridice si a dat un verdict, ministrul nu are competente", a declarat Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost intrebata de catre jurnalisti cu privire la retragerea titlului de doctor in drept lui Victor Ponta in contextul in care la inceputul saptamanii peste 1.600 de universitari si personalitati culturale au semnat o scrisoare pe care i-au adresat-o in care au cerut sa-i retraga titlul de doctor premierului Victor Ponta.

Acestia au aratat in scrisoare ca atat Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti, in urma raportului Comisiei de Expertiza compusa din specialisti in drept la universitati de prestigiu din lume, cat si Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare s-au pronuntat fara echivoc, dand un verdict de plagiat in cazul tezei de doctorat a lui Victor Ponta.

Ecaterina Andronescu a fost prezenta, miercuri, in judetul Mehedinti, unde a inaugurat noua scoala din localitatea Jirov.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol