Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  

Yahoo! Messenger se schimba. Ce NU vor mai putea face utilizatorii


Yahoo! Messenger se schimba. Ce NU vor mai putea face utilizatorii Yahoo-messenger-se-schimba-ce-nu-vor-mai-putea-face-utilizatorii_1_size1

Modificarile se aplica incepand din data de 14 decembrie.
Utilizatorii cunoscutului Yahoo! Messenger trebuie sa se obisnuiasca fara cateva dintre functiile de baza ale softului, care vor disparea incepand cu data de 14 decembrie.

Compania a anuntat in acest weekend, pe blogul sau, ca va face unele modificari, la unele functii care "nu adaugau prea multa valoare". Scopul declarat de companie este de a "consuma mai multa energie la crearea unor experiente care fac Yahoo! Messenger cel mai amuzant mod de a-ti petrece timpul liber".

Concret, din 14 decembrie, Yahoo! inchide chat room-urile publice. Nu va mai fi disponibil nici Pingbox. Utilizatorii care au instalata aceasta functie, trebui sa o dezinstaleze.

Tot din 14 decembrie, Yahoo! Messenger si Microsoft Windows Live Messenger nu vor mai fi interconectate. Cei care au in lista de Messenger contacte de Windows Live Messenger, le vor vedea gri, iar mesajele trimise la respectivii nu vor mai ajunge.

O alta functie, Yahoo! Voice Phone In and Phone Out, va disparea din 30 ianuarie 2013.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol