Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


Te pricepi la editare video si traduceri? Talibanii recruteaza "jurnalisti" pe...


Te pricepi la editare video si traduceri? Talibanii recruteaza "jurnalisti" pe... Te-pricepi-la-editare-video-si-traduceri-talibanii-recruteaza-jurnalisti-pe-facebook_size1

Talibanii pakistanezi au postat pe Facebook anunturi de recrutare petru "jurnalisti" in domeniul online pentru editare video si traduceri
Talibanii pakistanezi, responsabili de mai multe atacuri impotriva fortelor de ordine, a minoritatii siite si a tinerei Malala, au infiintat o pagina de Facebook care are ca scop recrutarea de "jurnalisti" pentru viitoarea lor revista, relateaza AFP.

Pagina Umar Media TTP, care numara peste 270 de "Like-uri", a fost creata in septembrie si are mai multe mesaje in limba engleza.

"Umar media este mandra sa anunte oferte de angajare in domeniul on-line, editare video, traduceri, trimiterea si primirea documentelor", subliniaza primul comentariu redactat de administratorii paginii la sfirsitul lui octombrie, indemnand utilizatorii sa raspunda la mesaj, deoarece pagina de Facebook "ar putea fi oricand stearsa".

Potrivit website-ului specializat in supravegherea grupurilor islamiste Site Intelligence, talibanii pakistanezi utilizeaza reteaua Facebook ca pe un "centru de recrutare".

"Prin organizatia sa media oficiala, Umar Media, TTP a folosit Facebook pentru a recruta colaboratori pentru operatiunile sale media si pentru publicarea pe viitor a "Ayah e Kalifat" (Semnul Califatului), precizeaza acest site, localizat in Statele Unite.

Aceasta noua aparitie va fi "revista trimestrala oficiala" a TTP si invita in pagina de facebook utilizatorii sa trimita aricole cu orice subiect, sau despre djihad, istoria sau situatia musulmanilor. Numeroase grupuri djihadiste si-au facut deja publice revistele in spatiul virtual.

TTP a revendicat recent atacuri mortale contra fortelor de securitate pakistaneze, contra minoritatii siite sau tentative de omor impotriva renumitului moderator de televiziune Hamid Mir, precum si a tinerei militante pentru drepturile fetelor la educatie, Malala Yousafzai, potrivit agentiei de presa Mediafax.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol