Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Vin 30 Noi - 21:51
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  

Google Maps revine pe App Store. Vestea care ii i-a luat prin surprindere pe ...


Google Maps revine pe App Store. Vestea care ii i-a luat prin surprindere pe ... Google-maps-revine-pe-app-store-vestea-care-ii-i-a-luat-prin-surprindere-pe-utilizatorii-ios_size1

Google Maps a gasit drumul inapoi spre produsele Apple.
Cel mai popular serviciu de cartografiere online, Google Maps, este disponibil din nou, de miercuri noapte, pe App Store.

Relansarea aplicatiei in magazinul de aplicatii al Apple vine la trei luni dupa ce compania americana a inlocuit Google Maps cu un serviciu propriu de navigare. Acest moment a coincis cu lansarea pe piata a iPad Mini si iPhone 5.

Sistemul de navigare al Apple Inc. s-a dovedit a fi cu mult inferior celui contruit de Google. Neajunsurile acestuia l-au obligat pe CEO-ul Apple, Tim Cook, sa isi ceara scuze public.

In plus, Cook i-a indemnat pe utilizatorii de sisteme iOS sa foloseasca Google Maps prin intermediul browser-ului de internet sau sa caute alte alternative pana in momentul in care compania gaseste o solutie de rezolvare a problemei.

Directorul responsabil de sistemele de operare ale mobilelor Apple a fost concediat, dupa ce aplicatia a devenit subiect generalizat de gluma pe mediile online.

Printre alte lucruri, hartile Apple localizau gresit puncte de reper si excludeau orase. Mai multi utilizatori s-au plans ca s-au ratacit dupa ce au folosit aplicatia.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol