Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


O fata de 15 ani a anuntat pe Facebook ca isi serbeaza ziua. Cum a ajuns in stare..


O fata de 15 ani a anuntat pe Facebook ca isi serbeaza ziua. Cum a ajuns in stare.. O-fata-de-15-ani-a-anuntat-pe-facebook-ca-isi-serbeaza-ziua-cum-a-ajuns-in-stare-de-soc_size1

O adolescenta din Marea Britanie a ajuns in stare de soc dupa ce a anuntat pe o retea de socializare ca isi serbeaza ziua de nastere
O adolescenta din Essex, Anglia, si-a rugat mama sa o lase sa organizeze o petrecere, cu ocazia implinirii varstei de 15 ani. Femeia a fost de accord si totul a fost organizat impecabil, insa in ziua respectiva distractia a scapat complet de sub control.

Sarah Hines si-a invitat 30 de prieteni, avand loc suficient pentru petrecere in apartamentul de 5 camere. Si mama ei a fost linistita, stiind ca amicii fetei nu vor consuma alcool.

La un moment dat insa, la usa a sunat un grup foarte mare de tineri.

De teama ca daca ii va lasa afara acestia vor deranja vecinii, Esther, mama lui Sarah, i-a lasat sa intre, dupa ce acestia au spus ca fusesera invitati la petrecere.

A fost doar inceputul. Veneau tot mai multe grupuri de tineri, care aduceau sticle de alcool si pe care Sarah nu-i cunostea.

Pana la urma, adolescenta si mama ei s-au vazut blocate in curtea casei, pentru ca nu mai puteau intra din cauza aglomeratiei.

Femeia a reusit sa numere nu mai putin de 800 de tineri, adunati in casa, in curte si pe strazile din jur.

La ora 9.00 seara politia a venit, alertata de vecini, iar grupurile de petrecareti au plecat.

In urma lor, dezastru. In doar 90 de minute, acesti invitati nepoftiti au distrus complet casa. Au rupt mobila, au scris mesaje pe pereti si pe tavan, au lasat gunoaie, si-au facut nevoile in pat si pe jos. Esther trebuie acum sa plateasca peste 30.000 de lire pentru reparatiile necesare.

Dupa ce si-au revenit din soc, femeia si fiica ei au inteles ce s-a intamplat.

Sarah publicase pe Facebook invitatiile la petrecere, insa a crezut ca s-a adresat doar prietenilor.

Insa ea nu a stiut ca ar fi trebuit sa modifice setarile de confidentialitate, astfel incat, fara sa-si dea seama, mesajul ei a putut fi vazut de oricine.

De naivitatea ei au profitat grupuri de tineri care au facut un obicei din participarea la diferite petreceri, chiar daca nu sunt invitati.

Iar acestia nu merg sa se distreze, ci ca sa strice petrecarea, sa distruga locuinte. Exista chiar un grup special creat de acesti tineri agresivi: Facebook Republican Army.

Un incident similar a avut loc luna asta, dupa ce un tanar si-a anuntat pe reteaua de socializarea aniversarea a 21 de ani.

Iar exemplele pot continua. In septembrie, un tanar de 17 ani a fost injunghiat mortal la o asemenea petrecere.

AICI puteti vedea cum arata casa lui Sarah dupa petrecere.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol