Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Vin 30 Noi - 21:51
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  

Noul site Romtelecom – cel mai jalnic site facut de o companie !


Astazi am vrut sa comand cateva servicii de pe site-ul romtelecom, insa nu am reusit sa duc o comanda la final. Credeti-ma ca nu este prima oara cand facem comenzi pe internet, am facut sute de comenzi si stim cu ce se mananca online-ul de la inceput pana la sfarsit.

In mare parte noi folosim google chrome, un browser actualizat si rapid, un browser care nu este compatibil cu noul site de la romtelecom, asa ca am renuntat pentru moment sa achzitionez

Dupa cateva ore intru iar pe site, ma gandeam ca atunci a fost o eroare si nu a mers site-ul, ei bine eroare nu a fost doar ca nu merge pe chrome. Bun, am intrat pe IE de la Windows 7, intamplarea face ca nici de acolo nu poti comanda serviciile lor.

Intr-un final am intrat pe OPERA, acolo surpriza, site-ul romtelecom chair mergea. Am calculat si am ajuns in faza de finalizare, ei bine am renuntat pentru cateva minute si am reluat comanda, interesant este faptul ca am luat aceleasi servicii si de 3-4 ori ne-a dat alt pret.

Am renuntat sa mai comand servicii de la ei datorita site-ului neprietenos.

Acest articol reprezinta doar punctul nostru de vedere, nu ne intereseaza sa facem anti reclama pentru ca nu avem de ce. Pur si simplu asta este intmplarea si am spus-o.

Voi cum stati cu site-ul de la romtelecom?

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol