Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Cum sa repari un CD sau DVD "Idiot"
Scris de drax Mier 3 Mai - 10:05
» No Avatars
Scris de MihaiExtremTutorials Vin 28 Apr - 23:17
» Set complet de iconuri
Scris de drax Vin 28 Apr - 11:25
» Butoane Subiecte Multicolor
Scris de drax Vin 28 Apr - 11:23
Cuvinte-cheie

Metin2  subforumuri  animate  legenda  subiecte  menu  tema  radio  Mesaje  avatar  Statistici  edit  navigare  tutorial  Bara  punbb  profil  meniu  ultimele  banner  reclama  phpBB2  drop  html  cautare  chenar  

Motivul pentru care pagerank poate scade


Un motiv des întâlnit atunci când pagerank-ul scade cu 30%-50% este acela că vinzi linkuri care transferă pagerank şi încalci termenii şi condiţiile celor de la Google. Dacă vrei să te documentezi mai profund şi să eviţi să fi penalizat accesează acest link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ai şi un video care îţi explică cum poţi indentifica motivele pentru care ai fost penalizat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (de la 1 minut şi 29 de secunde explică concret)

Dacă ai pe websiteul tău secţiune de “Sponsored Ads”, “Linkuri sponsorizate” sau alte forme de “sponsorizat” Google înţelege că vinzi linkuri, lucru care atrage o penalizare cruntă asupra siteului tău. Nu folosi nicidecum un nume ambiguu precum “parteneri” pentru că ar intra în aceiaşi categorie în ochii Google-ului.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Nu scrie pe forumuri, siteuri de anunţuri sau alte tipuri de genul faptul că vinzi linkuri/articole contra unor sume de bani pentru siteul exemplu.ro. Acest lucru este urmărit îndeaproape de Google. Totodată, nu folosi spamul prin email cum că vinzi linkuri. E deajuns 1-2 raportări la Google cum că faci spam, şi intrii în blacklistul lor iar site-urile afiliate emailului tău devin urmărite.

Dacă te-ai înscris în directoare web, îmi pare rău să te anunţ că ţi-ai săpat singur groapa. TOATE directoarele web sunt ferme de linkuri iar Google nu le acceptă sub nici o formă. Dacă eşti penalizat pentru asta, sunt două modalităţi să scapi de penalizare:

1. scoţi site-ul tău de pe toate directoarele pe care te-ai înscris şi binenţeles ceri celor de la Google o nouă revizie asupra site-ului. Este posibil ca ei să se răzgândească şi să îţi scoată penalizarea.
2. aştepţi ca directoarele să-şi piardă încet încet din autoritate şi continui să faci linkbuilding însă de data asta în mod natural.

Indiferent din ce motiv ai fost penalizat, fie pentru linkuri plătite, înscriere în directoare sau alte metode de black hat SEO, dacă ştergi tot ce e “putred” cu privire la site-ul tău Google îţi mai dă o şansă. Te duci la google.com/webmasters şi ceri o revizuire a siteului tău.

Comentariile utilizatorilor
Membru activ
avatar
la data de Mier 1 Ian - 19:48
Teed Membru activ
Conectat
Interesant.