Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  

Apple este principalul partener in vanzari pentru compania de jocuri EA


Apple este principalul partener in vanzari pentru compania de jocuri EA Ea20sp10
EA a vandut aplicatii pentru mobile in valoare de 104 milioane de dolari, 76% din castiguri venind din online.
Una dintre cele mai profitabile companii producatoae de jocuri video sustine ca veniturile sunt in crestere, ba chiar intr-o crestere "sanatoasa": 17% de la un an la altul. Din cele 177 de milioane de dolari 104 milioane provin din vanzarile de aplicatii pentru dispozitive mobile. Cel mai profitabil joc pentru gadgeturi este The Simpsons: Tapped Out, cu peste 5.9 milioane de utilizatori unici zilnic in al doilea trimestru al acestui an.

Un alt succes al EA este Real Racing 3, un joc gratuit pentru mobile si tablete, un joc descarcat de 45 de milioane de utilizatori de la lansarea acestuia, luna martie a acestui an. De altfel, mai marii companiei se arata mai mult decat fericiti cand vine vorba de succesul pe care jocurile create pentru dispozitivele mobile il au pe piata.

In ceea ce priveste profitul generat de parteneri, EA a "primit" 108 milioane de dolari de la Microsoft pentru jocurile care ruleaza pe Xbox, 79 de milioane de dolari de la Sony pentru productiile pentru PlayStation si "doar" 3 milioane de dolari de la Nintendo pentru ceea ce ruleaza pe Wii. Aceste cifre ametitoare sunt depasite de Apple, aplicatiile EA vandute prin AppStore generand vanzari mult mai mari, vanzari necomunicate de EA, insa... Yoda.ro

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol