Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  

Temnita paianjenilor 3 ( SD3)


Temnita paianjenilor 3 este continuarea de la Temnita paianjenilor 2 (V2). Mobii de aici dau un damage asemanator cu al celor din V2, doar ca au sansa sa va dea stun (necunostinta), iar experienta primita de la ei este mai mica decat cea a mobilor din V2. La capatul acestei temnite se afla asa zisul Cuib al Baronesei paianjen.

Ce este aceasta camera si cum puteti intra in ea?

Pentru a intra in aceasta camera trebuie sa aveti level minim 50 si maxim 85. Veti primi o misiune care va va trimite la capitan. Acesta va va da un ticket de trecere in V2 si va va pune sa faceti o copie a unei inscriptii de pe un monument. Dupa ce faci rost de copie intoarce-te la capitan. Du-te apoi la Uriel pentru a-ti traduce copia, iar apoi vino iar la capitan. Dupa ce capitanul citeste inscriptia te va trimite iar la Uriel. Vei primi din nou un ticket pentru V2. Uriel iti va spune ca trebuie sa colectezi urmatoarele iteme: tolba cu otrava de paianjen, panza de paianjen, ochi de paianjen, sac cu oua de paianjen, picioare de paianjen si otrava reginei paianjen. Otrava reginei paianjen pica la Regina paianjen. Regina paianjen din ultima camera din V2 se respawneaza la fiecare 30 de minute, cea din V1 se va respawna la cate 4 ore. Dupa ce strangi toate cele necesare intoarce-te la Uriel pentru a-ti produce cheia arahnidelor. Dar ai grija, procesul de fabricare a acestei chei poate esua si va trebui sa strangi totul din nou pentru a reincerca. Dupa ce ai realizat cheia arahnidelor recruteaza-ti prietenii si mergeti impreuna in camera Baronesei paianjen. Doar liderul grupului trebuie sa aiba cheia pentru a intra. Ceilalti membrii trebuie doar sa-si faca propria misiune pana la stadiul cand sunt trimisi de Uriel sa colecteze itemele pentru cheie. Odata ce ai intrat in camera Baronesei, ai la dispozitie 20 de minute pentru a-ti indeplini misiunea. Mai intai trebuie sa il infrangi pe Baronul paianjen. Acesta va dropa un fluier cu care puteti chema Baroneasa paianjen. Langa voi vor aparea si niste oua de paianjen. Acestea consolideaza apararea Baronesei, daca distrugem toate aceste oua, Baroneasa poate da damage si 20k, dar apararea ei va fi scazuta. Aceste oua au level 73, pot fi otravite sau lua foc si pot dropa pietre spirit. Dropul baronesei paianjen poate fi vazut aici .Nota:
*Baronul paianjen are lv 73 iar baroneasa 75.
**Cheia arahnidelor dureaza 24 de ore din momentul in care a fost creata, iar otrava Reginei paianjen dureaza 24 de ore din momentul in care a fost dropata.Cuvinte cheie:

Cheia arahnidelor
Baronul paianjen
Baroneasa paianjen
Fluierul cu care o puteti chema pe baroneasa
Ouale paianjen

Comentariile utilizatorilor
Membru activ
Teed
la data de Vin 24 Ian - 18:54
Teed Membru activ
Conectat
Foarte bun acest tutorial, felicitari!