Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


INTERNET EXPLORER A MURIT: În România mai are abia 16% din piaţă


INTERNET EXPLORER A MURIT: În România mai are abia 16% din piaţă  Broswerpic_1206937c
În urmă cu doi ani, ocupa locul al doilea în topul browserelor utilizate în România, cu o cotă de peste 30%. Acum, cifrele pentru Internet Explorer arată mai mult decât catastrofal.

Mai precis, proporţia utilizatorilor români care mai navighează pe internet cu browser-ul de la Microsoft este de doar 16,01%, conform statisticilor Statcounter.

În martie 2013, aproape unul din doi români intră pe internet cu Google Chrome, browser care în urmă cu doi ani nu avea nici măcar 20% din piaţă.  INTERNET EXPLORER A MURIT: În România mai are abia 16% din piaţă  RTEmagicC_StatCounter-browser-RO-monthly-201303-201303-bar.jpg
Ultima soluţie: Internet Explorer 11 se preface ca e Mozilla

În încercarea de a se reinventa, browser-ul celor de la Microsoft nu va mai fi recunoscut online sub numele de Internet Explorer, scriau nu demult cei de la playtech.ro.

Încercand să iasă din conul de umbră în care simţi că te afli când o pagină de internet te invită să treci la ,,un browser serios”, noul IE vine cu un User Agent mascat ca fiind Mozilla.

Despre ce e vorba mai precis?

Există multe pagini de internet care, în momentul în care detectează IE încep să afişeze scripturi şi conţinut CSS foarte vechi. Nici măcar nu contează cât de nou e browserul celor de la Microsoft.

Aici ar putea însă o problemă:  există site-uri care rulează exclusiv în IE şi al căror conţinut era optimizat pentru afişări native în browser-ul Microsoft.

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol