Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Cum sa repari un CD sau DVD "Idiot"
Scris de drax Mier 3 Mai - 10:05
» No Avatars
Scris de MihaiExtremTutorials Vin 28 Apr - 23:17
» Set complet de iconuri
Scris de drax Vin 28 Apr - 11:25
» Butoane Subiecte Multicolor
Scris de drax Vin 28 Apr - 11:23
Cuvinte-cheie

animate  profil  tutorial  subiecte  banner  Statistici  edit  ultimele  subforumuri  menu  navigare  phpBB2  Mesaje  cautare  drop  avatar  radio  punbb  tema  Bara  legenda  chenar  meniu  html  reclama  Metin2  

Toate informatiile despre membrii premium


Salutare prieteni,

Acum o saptamana pe Extrem Tutorials a fost implementat un nou rang, acesta are ca scop evidentierea utilizatorilor care au contribuit sau care vor contribui in dezvoltarea acestui forum si, rasplatirea acestora pentru timpul acordat acestui forum.

Cum puteti obtine acest rang

Pentru a deveni membru premium trebuie sa castigati intai suficiente mesaje. Puteti vedea mesajele dvs. in profilul dvs. Statutul de membru premium este permanent, cu 250 mesaje adunate puteti face upgrade la premium.
Tinem sa precizam faptul ca mesajele care sunt formate dintr-un singur cuvant sau postate in scop de a face spam, nu vor fi luate in considerare, vor fi luate in calcul numai mesajele utile (care au legatura cu subiectul respectiv).
Pentru acordare acestui statut trimiteti PM unui administrator, acestia fiind singurii care va pot acorda acest beneficiu.

Avantaje

In sectiuniile premium vor fi postate cele mai recente tutoriale din domeniul Windows, Linux, Html, Css, JavaScript, Photoshop, teme ale platformei, dar si fisiere editabile .PSD.


Alte informatii

Dupa ce un administrator va deblocheaza toate beneficiile, widget-ul din partea dreapta va aduce la cunostinta faptul ca toate beneficiile au fost deblocate:


Pentru si mai multe informatii, contactati un administrator.

Numai bine,
Extrem Tutorials

Comentariile utilizatorilor

Fii primul care comenteaza acest articol