Navigare rapidă

Ultimele subiecte
» Wireless ipb theme [punBB]
Scris de D1esel Joi 29 Aug - 17:08
» 10 King
Scris de Erpel Vin 29 Mar - 16:31
» Bulletin ipb theme
Scris de MihaiExtremTutorials Sam 15 Dec - 0:24
» Ying-Yang Tutorial
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:34
» Avatar forumotion toolbar
Scris de Lucifer Mar 24 Apr - 11:33
Cuvinte-cheie

edit  


WhatsApp, stearsa din magazinul de aplicatii. Ce se intampla cu cei care o au instalata


WhatsApp, stearsa din magazinul de aplicatii. Ce se intampla cu cei care o au instalata Whatsa10

Cei care au deja aplicatia WhatsApp instalata pe telefon nu trebuie sa isi faca griji, o vor putea folosi in continuare. Totusi, softul a fost scos din magazinul de aplicatii al celor de la Microsoft, astfel ca utilizatorii de telefoane cu Windows nu mai au de unde sa o descarce.
Cei de la WhatsApp au spus ca ar exista unele probleme tehnice si lucreaza la rezolvarea lor impreuna cu reprezentatii Microsoft. Apoi, aplicatia va intrat iar in magazin, scrie wpcentral.
Asadar, persoanele care au deja instalata WhatsApp, indiferent de sistemul de operare, pot sta linistite. Singurii afectati sunt utilizatorii de Windows Phone care nu o au descarcata.

Comentariile utilizatorilor
Membru dedicat
Arvin
la data de Mier 7 Ian - 10:28
Arvin Membru dedicat
Conectat
Interesant! Desi oricum nu e mare problema la urma urmei daca vrei poti folosi Viber ca e asemanator cu WhatsApp si plus la asta din cate inteleg eu aceasta problema persista doar pentru cei cu Windows Phone, dar in ziua de azi majoritatea detin un telefon cu sistemul de operare Android!

P.S: Ma bucur ca Extrem-Tutorials s-a relansat! WhatsApp, stearsa din magazinul de aplicatii. Ce se intampla cu cei care o au instalata 827527